«durrrrr Challenge»-oppdatering: Antonius netto $112000 i lang omgang

«durrrrr Challenge»-oppdatering: Antonius netto $112000 i lang omgang 0001

Tom «durrrr» Dwan og Patrik Antonius la inn en solid økt i den siste $200/$400 pot-limit Omoha-omgangen, med spill fra 2:40 EDT til utpå morgenen onsdag. De to spilte 2043 hender over nesten syv og en halv time spill. Antonius avsluttet med $112807 i pluss og tok da ledelsen i konkurransen med $80707. Maratonomgangen var klart den lengste de har spilt så langt, lenger enn deres siste fire omganger til sammen. Det er uklart hva som inspirerte til denne våkenatten, det kan være de er på mer kompatible tidssoner, kan det være de ønsker å avslutte før WSOP, eller hørte Dwan internjuet Antonius ga til Full Tilt Poker, der han mumlet om det dårlige tempoet så langt. Antonius kan ha et poeng der, i løpet av de syv ukene siden start har de spilt 9290 hender, under 20% av de påkrevde 50000.

Antonius vant denne omgangens største pott, en hånd verdt $154989 som utspilte seg halvveis i omgangen. Antonius åpnet med $1200, Dwan høynet til $3600 fra BB, Antonius la opp til $10.800 og Dwan callet. Dwan checket etter flop {j-Spades} {7-Clubs} {5-Diamonds}, noe som lot Antonius by $21600 før en all in raise til $71695. Antonius callet og viste {k-Clubs} {k-Spades} {10-Clubs} {10-Spades} og overpar, og Dwan viste {a-Clubs} {j-Clubs} {8-Spades} {7-Spades} for topp to par. Turn var {4-Diamonds} og river ga par i bordet med {4-Clubs} no som lot Antonius sine konger plukke potten fra Dwan.

Under 15 minutter senere tok Dwan noe av det tilbake. Etter høyninger før floppen som ga en pott på $64800 gikk begge all in på {j-Diamonds} {7-Diamonds} {5-Diamonds} i bordet. Selv om Dwan var favoritt før floppen med {a-Clubs} {a-Spades} {7-Clubs} {3-Hearts} mot Antonius med {k-Spades} {k-Diamonds} {q-Spades} {9-Diamonds}, så floppen finnen en flush med konge på topp og tok en enorm ledelse. Men... turn og river ga {5-Spades} og {5-Clubs} noe som ga Dwan huset og potten på $143328.

Antonius plukket opp ess selv i siste time av spillet og reraiset Dwans åpningsbud til $3600. Dwan stoppet ikke der og bød opp til $10800. Antonius høynet opp til $32400 og lå da lå da $11591 bak på dette bordet. Dwan callet og Antonius la på resten av stacken på floppen {a-Hearts} {j-Hearts} {10-Hearts}. Dwan måtte calle og viste {k-Diamonds} {q-Diamonds} {j-Clubs} {2-Clubs} og straight mot Antonius med {a-Diamonds} {a-Clubs} {j-Spades} {6-Clubs} og toppsettet. Turn var {q-Hearts}, ingen hjelp til Antonius, men {10-Clubs} på river ga par i bordet og sørget for at han fikk potten.

Dwan sluttet like før 10:15, med kommentaren durrrr: too tired, been up 30hrs straight, gg need sleep.

Følg med videre på PokerNews for flere oppdateringer.

Dagens tips: For å følge med selv, åpne en konto hos Full Tilt Poker i dag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories