Betfairproffen Annette Obrestad blogger hos PokerNews

Betfairproffen Annette Obrestad blogger hos PokerNews 0001

Blogging kom som en virvelvind inn i onlineverdenen for noen år siden, og mange trodde at dette bare var enda en onlineflopp som ville forsvinne igjen etter kort tid. Men bloggingen og bloggere er her enda, og kanskje enda mer utviklet og bedre i dag enn da den kom. I pokerverdenen blogger så godt som alle de store stjernene for å dele av seg til sine fans – en meget enkel måte å holde kontakt med fansen på. PokerNews har nå fått en av Norges største og mest kjente pokerproffer inn på sine bloggingsider blogs.pokernews.com.

Annette Obrestad

Vi her hos PokerNews har nå gleden av å fortelle at Betfairproffen Annette "Annette_15" Obrestad er en av de nyeste bloggerne som har begynt å benytte bloggingsidene blogs.pokernews.com. Den første posten hennes omhandler litt enkel strategi rundt det å spille freeroller. Bloggen er skrevet på engelsk, men det regner vi med ikke er noe problem for de aller fleste å lese. Bloggen kan du lese HER

For ordens skyld gjør vi oppmerksomme på at all tekst er hentet fra Annette's private blogg og er gjengitt med tillatelse fra Betfair og hennes Managerselskap Poker Icons

Din Private blogg

Det er sikkert ikke alle som har en blogg enda, og flere av dere som leser dette vet kanskje ikke at du allerede har en bloggadresse klar for deg. Dette gjelder de som har registrert seg som brukere av PokerNews Norge. Men det har du! I det samme som du registrerte deg som bruker av PokerNews Norge, fikk du også automatisk en eksklusiv blogg side som bare du kan redigere etter eget ønske. Adressen din dit vil være: http://blogs.pokernews.com/DITTNICK/ . Her kan du selv designe dine side for å gi den ditt preg, du kan legge inn dine online venner fra PokerNews, legge inn bilder av deg selv eller saker du vil vise frem, skape deg en onlineprofil og selvfølgelig skrive dine egne private blogger. Logg deg inn og sjekk selv hvilke muligheter du har.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories