$15,700 Siste Sjanse Titan PokerNews Cup Alpine Freeroll!

$15,700 Siste Sjanse Titan PokerNews Cup Alpine Freeroll! 0001

Titan Poker har igjen bevist hvilket storartet online pokerrom de er ved å gi dere lesere disse freerollene til The PokerNews Cup Alpine 2009. Cupen vil bli arrangert fra 21. til 28. mars 2009 høyt oppe i de Østerrikske alpene på luksushotellet Alpine Palace Resort.

De to beste spillerne i denne freerollen vil få hver sin pakke til en verdi av hele $7,700 som inneholder inngangen til Main Event, oppholdet på hotell, daglige heiskort i alpinbakkene, kontanter til reisen og adgang til PokerNews Welcome Party. Dette vil garantert bli en opplevelse du aldri glemmer om du kommer til alpene nå senere i denne måneden!

Denne freerollen har også $300 i premiepotten som skal distribueres mellom de andre spillerne, etter vanlig standard utbetalingsprosedyre hos Titan Poker. For å kvalifisere deg må du kun laste ned Titan Poker gjennom linkene våre her, registrere en ny konto, gjøre et innskudd og spille inn 10 Titan Poker Poeng.

Disse poengene skal du benytte for å "kjøpe deg inn" i turneringen, som du vil finne i lobbyen hs Titan Poker under "All Scheduled" eller "Scheduled" knappen. Sorterer du her alle turneringen alfabetisk, finner du lett vår turnering under bokstaven "P".

Alle kravene må være oppfylt senest den 10. mars (23:59 GMT). Skulle du være en spiller som tidligere har lastet ned Titan Poker via PokerNews er du også velkommen til å delta mot å oppfylle de kriteriene som er gitt over her.

For flere detaljer, klikk deg inn på vår Freerollside.

Denne freerollen hadde opprinnelig 1 pakke i premie, men Titan valgte å legge til enda en pakke i premie. Dersom du allerede har registrert deg til turneringen, mens det bare var 1 pakke i premie, må du registrere deg på nytt igjen nå. Denne turneringen er satt opp på nytt og denne gangen med TO pakker i premiepotten!

OBS: Alle pakker til PokerNews Cup Alpine gjelder for 1 voksen person (pakkevinneren). Kostnader for å ha med en ekstra person kan du lese om på PokerNews Cup FAQ.

[I]Dagens Tips: Titan Poker tilbyr PokerNews spillere en fantastisk innskuddsbonus med $50 GRATIS samt 100 % opp til $500på første innskudd. [/B]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories