Siste PokerNews Cup Alpine Freeroll fra Carbon Poker gir TO Pakker!

Siste PokerNews Cup Alpine Freeroll fra Carbon Poker gir TO Pakker! 0001

Den kommende $15,800 PokerNews Cup Alpine Freerollen er en som mange snakker om allerede – ikke bare fordi det er en av de siste mulighetene for å kvalifisere seg, men det er ikke bare en pakke å spille om, men utrolige TO pakker!

Hver av pakkene vil sørge for at du får en opplevelse for livet i perioden 21. -28. mars da du vil, dersom du er en av de to beste spillerne I den kommende freerollen, være en del av PokerNews Cup Alpine 2009 hvor du får luksusopphold, kontanter til reisen, innkjøpet i main event og et side-event, daglige heiskort til skiløypene, helikoptertransport til og fra flyplassen og en eksklusiv invitasjon til det offisielle spillerpartyet.

Søndag 8 mars klokken 19:45 GMT er tiden du må holde av dersom du ønsker å være med å spille om disse to pakkene til en verdi av $7,800 som premieres de to beste spillerne I denne freerollen. I tillegg er det lagt til $200 som vil bli fordelt på de neste spillerne på resultatlisten etter standard utbetalingsstruktur hos Carbon Poker.

Dersom du ønsker å delta i denne utrolige freerollen, må du laste ned programvaren fra Carbon Poker via PokerNews, registrere en ny konto og spille inn 100 Carbon Poker Poeng i den spesifikke kvalifiseringsperioden. Når du så har utført disse kravene for å delta, kan du finne turneringen i lobbyen hos Carbon Poker under 'Tournaments' og 'Private Tabs'.

For mer informasjon om PokerNews Cup Alpine 2009 – klikk deg inn på www.PokerNewsCup.com.

OBS: Alle PokerNews Cup Alpine 2009 pakkene er beregnet for en voksen person (pakkevinneren). Kostnader for å ta med en ekstra gjest kan du finne om du leser gjennom PokerNews Cup FAQ.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories