888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Siste PokerNews Cup Alpine Freeroll fra Carbon Poker gir TO Pakker!

Siste PokerNews Cup Alpine Freeroll fra Carbon Poker gir TO Pakker! 0001

Den kommende $15,800 PokerNews Cup Alpine Freerollen er en som mange snakker om allerede – ikke bare fordi det er en av de siste mulighetene for å kvalifisere seg, men det er ikke bare en pakke å spille om, men utrolige TO pakker!

Hver av pakkene vil sørge for at du får en opplevelse for livet i perioden 21. -28. mars da du vil, dersom du er en av de to beste spillerne I den kommende freerollen, være en del av PokerNews Cup Alpine 2009 hvor du får luksusopphold, kontanter til reisen, innkjøpet i main event og et side-event, daglige heiskort til skiløypene, helikoptertransport til og fra flyplassen og en eksklusiv invitasjon til det offisielle spillerpartyet.

Søndag 8 mars klokken 19:45 GMT er tiden du må holde av dersom du ønsker å være med å spille om disse to pakkene til en verdi av $7,800 som premieres de to beste spillerne I denne freerollen. I tillegg er det lagt til $200 som vil bli fordelt på de neste spillerne på resultatlisten etter standard utbetalingsstruktur hos Carbon Poker.

Dersom du ønsker å delta i denne utrolige freerollen, må du laste ned programvaren fra Carbon Poker via PokerNews, registrere en ny konto og spille inn 100 Carbon Poker Poeng i den spesifikke kvalifiseringsperioden. Når du så har utført disse kravene for å delta, kan du finne turneringen i lobbyen hos Carbon Poker under 'Tournaments' og 'Private Tabs'.

For mer informasjon om PokerNews Cup Alpine 2009 – klikk deg inn på www.PokerNewsCup.com.

OBS: Alle PokerNews Cup Alpine 2009 pakkene er beregnet for en voksen person (pakkevinneren). Kostnader for å ta med en ekstra gjest kan du finne om du leser gjennom PokerNews Cup FAQ.

Hva synes du?