Rory Cox vinner en utsatt LAPT Mexico-finale

Rory Cox vinner en utsatt LAPT Mexico-finale 0001

Etter tre måneders utsettelse og tusenvis av kilometer fra den opprinnelige spilleplassen har finalen av PokerStars.com Latin American Poker Tour Mexico Main Event blitt spilt, med Rory Cox som endelig seierherre.

I desember hadde 242 spillere tatt seg til Nuevo Vallarta i Mexico for å spille $2500 Main Event. Med 89 spillere igjen i turneringen besluttet det mexicanske lotteritilsynet å avbryte spillet. Ved dette tidspunktet valgte Poker Stars å dele ut premier etter hvor mange chips hver spiller satt med, og holdt etterpå en freeroll i tillegg til disse 89 spillerne, en freeroll som skulle spilles ned til 9 spillere som så skulle spille finalen under stoppen i LATP Chile i januer. Denne planen ble dog endret og PokerStars besluttet å utsette dette finalebordet og holde det i sammenheng med ukens LAPT Uruguay-stopp. Utover den opprinnelige premiepotten hadde PokerStars lagt til $50.000 ekstra i potten.

Når finalen startet var det amerikaneren Cox som ledet stort med 1,1 millioner chips. De øvrige åtte finalistene hadde alle til sammen nærmere 1,3 millioner, noe som gir et klart bilde på hvor stor ledelse Cox hadde.

På tross av forspranget kunne ikke Cox spille for forsiktig, med spillere som Victor Ramdin og Alex Brenes ved finalebordet. Det skulle dog vise seg å bli en for vanskelig oppgave for de øvrige spillerne. Forspranget var helt enkelt for stort og når spillet nådde heads-up satt Cox med fem ganger så mange chips som motstanderen Prager. På tross av dette ga ikke Prager opp og når spillet tok pause hadde Prager tatt over ledelse. Når spillerne så kom tilbake varte spillet i ytterligere to timer før det hele ble avgjort. I den siste hånden gikk Prager all-in, etter å ha mistet ledelsen. Cox callet med {a-Spades} {10-Spades} og lå godt an mot Pragers {k-Hearts} {7-Diamonds}. Med et ess på bordet ble det avgjort og Cox sto igjen som seierherre. Seieren innebar at Cox innkasserte de $15.000 ekstra som PokerStars la til førsteplassen, mens Prager fikk $11.000 ekstra for andreplassen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories