Har du husket Titan Pokers $500 freerollserie eksklusivt for PokerNews spillere?

Har du husket Titan Pokers $500 freerollserie eksklusivt for PokerNews spillere? 0001

PokerNews har gått sammen med Titan Poker for å arrangere enda flere $500 freeroller til våre lesere. Denne serien med freeroller kommer til å bli spilt hver uke helt frem til 24. mars For å kunne spille i disse freerollene. For å kunne spille i disse freerollene må du ha åpnet en konto hos Titan Poker via PokerNews, gjort minst et minimumsinnskudd og deretter spilt inn et eneste Titan Poker poeng som senere skal benyttes til å "kjøpe seg inn" i den freerollen spilleren selv ønsker å spille. Flere poeng innebærer muligheten til å spille i flere freeroller!

Så du må sørge for å holde tirsdagskveldene åpne på kalenderen i de neste ukene dersom du ønsker å ta del i disse utrolige med gode verdier. Hver tirsdagskveld klokken 20:45 er den faste spilletiden for disse turneringene – under her ser du programmet fremover:

3. mars

10. mars

17. mars

24. mars

Allerede eksisterende Titan Poker spillere, som opprinnelig har lastet ned sin konto via linker her hos PokerNews er også velkomne til å delta i disse freerollene så lenge de har de poengene som trengs og har oppfyllt de kravene som er gitt over her.

[I]Dagens Tips:: Titan Poker tilbyr PokerNews spillere en fantastisk innskuddsbonus med $50 GRATIS samt 100 % opp til $500på første innskudd. [/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories