$17k PNC Alpine Dobbel-mulighet Freeroll - Poker770

$17k PNC Alpine Dobbel-mulighet Freeroll - Poker770 0001

Poker770 og PokerNews har slått seg sammen og severer denne utrolige freerollen til våre spillere! Denne "Super Shot Special" vil gi TO PAKKER til PokerNews Cup Alpine i de vakre Østerrikske alpene fra 21. til 28. mars 2009. Dette arrangementet vil inneholde en uke fylt med poker, fester og mye gøy i alpinbakkene! Denne freerollturneringen vil belønne de to beste spillerne I turneringen med hver sin pakke. Hver pakke vil inneholde hotellopphold, helikoptertransport til og fra flyplassen, innkjøp i turneringer, VIP fester og litt penger til reisen.

Denne freerollen vil også inneholde en tilleggspremie på 1000 dollar som vil bli fordelt på de spillerne som ender bak de to pakkevinnerne. Disse pengene vil bli fordelt etter standard utbetalingsstruktur hos Poker770. Dette er i tilegg også en rebuyturnering, med en mulighet til å kjøpe maksimum 99 rebuyer til en kostnad til 2$ per stykk.

Kvalifiseringen er enkel. Du må laste ned Poker770 via PokerNews, gjøre et innskudd og benytte passordet PNSIK når det blir spurt etter. Spillere har frem til 12. mars klokken 23:59 GMT på å fullføre kvalifiseringskravene. Registreringen åpner den 13. mars klokken 11:00 GMT, hvor du som spiller må registrere deg manuellt til turneringen i lobbyen hos Poker770.

OBS: Alle pakker til PokerNews Cup Alpine gjelder for 1 voksen person (pakkevinneren). Kostnader for å ha med en ekstra person kan du lese om på PokerNews Cup FAQ.

[I]Dagens Tips: Poker770 tilbyr også PokerNews spillere en fantastisk bonus på deres første innskudd på 100 % opp til $500.[/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories