Norgesmesterskap i Poker 2009

Norgesmesterskap i Poker 2009 0001

Nedtelling til Norgesmesterskapet i Poker 2009 er snart over. Om bare få dager starter de første sideøvelsene, og den 2. april starter Main Event på Dusk Till Dawn i Nottingham i England. PokerNorge må selvfølgelig ut av landet for å kåre norgesmesteren som vanlig på grunn av lovgivningen her i landet, og i år som i fjor er det på den fasjonable kortklubben Dusk till Dawn som er stedet mesteren skal kåres.

Norgesmesterskapet 2009

I år er det totalt 5 øvelser som skal spilles i forskjellige grener. Først ut er Texas Holdem Fixed Limit som starter den 30. mars, etterfulgt av Omaha.

Den komplette listen over øvelser under NM ser slik ut:

30. Mars 2009 – Texas Holdem Fixed Limit

31. Mars 2009 – Omaha Pot Limit

1. April 2009 – Texas Holdem Heads-up No Limit

2. April 2009 – Main Event – Texas Holdem No Limit

2. April 2009 – H.O.R.S.E. Fixed Limit

Dersom man kikker på registreringen, så er det kun 100 spillere som er påmeldt Main Event i øyeblikket, men det forventes at det skal bli helt full med 540 spillere. Alle forhåndspåmeldinger tilsier også at det skal bli bort i mot fullt.

I år som tidligere år er det Frode Fagerli og hans nettsted Donkr.com som står bak arrangementet, og i år igjen har de med seg det kjente pokerstedet Expekt med seg som sponsor og samarbeidspartner.

Norgeseliten

Det er selvfølgelig forventet at store deler av Norgeseliten i poker kommer til Nottingham og vil være med å spille om tittelen Norgesmester i Poker 2009. Dette er selvfølgelig en tittel som henger høyt da nivået i Norge er meget høyt innen sporten. De aller fleste husker sikkert at det var Stig Rune Kveen som ble norsk mester i poker i fjor etter å ha kommet ganske ut av intet og gikk hele veien til toppen. Stig Rune er også norsk mester i langrenn og har deltatt i verdenscuprenn på ski.

Fjorårets beste spiller under NM ble Daniel "PitchBlack" Hersvik med to finalebord og en av de ble seier i og norgesmestertittel i Texas Holdem Fixed Limit.

I fjor var det innslag av utenlandske spillere hele veien under NM og helt frem til andreplassen i Main Event var det en Svensk spiller som holdt ut, Marcus Pettersson. I år vil dette ikke skje, da turneringen kun er åpen for nordmenn eller utlendinger bosatt i Norge er de eneste som eventuelt får adgang til å delta.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories