High Stakes Poker - Negreanu får en smell i tredje episode

High Stakes Poker - Negreanu får en smell i tredje episode 0001

High Stakes Poker - Negreanu åker på en smäll i avsnitt tre

2009-03-17

Niclas Dahlgren

Nå har det gått tre episoder av det etterlengtede tv-programmet High Stakes Poker som vi her i Norge kan se via våre dataskjermer. Dette er femte sesongen av dette utrolig populære programmet, og denne sesongen får vi se noen nye spillere samt selvfølgelig noen av de gamle traverne som har vært med hver sesong. Rundt bordet nå i de første episodene finner vi Daniel Negreanu, Peter Eastgate, Doyle Brunson, Barry Greenstein, Tom "durrrr" Dwan, David Benyamine, Eli Elezra och Ilari "Ziigmund" Sahamies.

I forrige episode kunne vi se blant annet at Peter Eastgate legge ned tress mot Tom Dwan. I samme handen la også Barry Greenstein ned pocket ess, og alt dette skjedd på et bord som viste 10 som høyeste kort. Etter å ha beitet ut nesten tilsvarende et pottbud, på $104 200, klarte Dwan å tvinge både Eastgate og Greenstein til å legge ned sine hender, da med over $237 000 i potten. Dette gjorde den unge Dwan sittendes med Q-10 på handen.

I dette avsnittet fikk vi se Doyle Brunson i litt action, sittendes med pocket kunger mot Eli Elezras pocket niere. Spillerne ble enige om å kjøre hele bordet to ganger, hvor Doyle vant den første, men Elezra dro hjem den andre på runner runner hjerter flush. I potten lå det $195 700. Dette var en av få gangene Doyle var involvert i en større pott. Selv om han hadde flere høye par på handen, holdt Doyle seg til Smallball Poker for å holde pottene nede så mye han klarte og ikke risikere for mye penger. Kan den gamle legenden virkelig ha så stor respekt for disse unge "nye" spillerne at han ikke er komfortabel?

En som gikk rett i fellen som ble satt opp til ham i denne episoden var Daniel Negreanu, som enda en gang tapte en stor mot en spiller som hadde fjærs! Mange av dere lesere husker garantert handen hvor nettopp Negreanu var opp mot dansken Gus Hansen sittende med pocket femmere mot pocket seksere hos Gus Hansen som fikk fjærs mot Negreanus fulle hus. Denne gangen satt Daniel med J-J på handen og var opp mot David Benyamine, som satt med pocket firere. Med preflop var også Peter Eastgate med 3-3 og Elezra med 3-2 i spar. Floppen kom 2-4-7 og Benyamine treffer sin tress og Negreanu sitter med overpar. Daniel tok kommandoen og beitet ut med $8000, som ble synet av Eastgate. David slo nå om opp til $41,000, som Daniel synte og Peter kastet sin hand. På turn kom enda en firer som nå ga Benyamine fjærs! Han velger å satse $35 000, som får Negreanu til å gå all inn $138 800 i potten. Daniel hadde cirka $160 000 bak og David caller selvfølgelig. Dette skjedd til tross for at Benyamine i løpet av Daniels tenkeperiode sa til ham "vær forsiktig nå". Når hendene blir vist opp bare gratulerer Negreanu han med potten på $416 200!

High Stakes Poker har virkelig ikke vært noen stor suksess for Daniel økonomisk. Han har gått på flere skikkelige smeller i løpet av disse sesongene, men til tross for dette så forsetter han å komme tilbake og gir oss TV tittere virkelig god underholdende poker. Vi gleder oss allerede til neste ukes avsnitt og ut fra de klippene vi har fått se vil vi da få se mer til "Ziigmund", se en stor pott mellom Greenstein og Dwan samt høre Doyle kommentere Dwans spill!

Frem til da – ha en god pokeruke!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories