Blogs.pokernews.com kan bli din nye bloggingside!

Blogs.pokernews.com kan bli din nye bloggingside! 0001

Blogging kom som en virvelvind inn i onlineverdenen for noen år siden, og mange trodde at dette bare var enda en onlineflopp som ville forsvinne igjen etter kort tid. Men bloggingen og bloggere er her enda, og kanskje enda mer utviklet og bedre i dag enn da den kom. I pokerverdenen blogger så godt som alle de store stjernene for å dele av seg til sine fans – en meget enkel måte å holde kontakt med fansen på.

Det er sikkert ikke alle som har en blogg enda, og flere av dere som leser dette vet kanskje ikke at du allerede har en bloggadresse klar for deg. Dette gjelder de som har registrert seg som brukere av PokerNews Norge. Men det har du! I det samme som du registrerte deg som bruker av PokerNews Norge, fikk du også automatisk en eksklusiv blogg side som bare du kan redigere etter eget ønske. Adressen din dit vil være: http://blogs.pokernews.com/DITTNICK/ . Her kan du selv designe dine side for å gi den ditt preg, du kan legge inn dine online venner fra PokerNews, legge inn bilder av deg selv eller saker du vil vise frem, skape deg en onlineprofil og selvfølgelig skrive dine egne private blogger. Logg deg inn og sjekk selv hvilke muligheter du har.

Undertegnede er ingen aktiv blogger, men noen få innlegg har jeg da skrevet, og du kan lese disse HER for å få et eksempel på hvordan du kan lage din side.

PokerNews tar selvfølgelig også imot tips dersom det skulle være noe som er mangelfullt på sidene, men sidene skal i dag være meget godt forbedret siden vi lanserte de som beta versjon for snart 1 år siden.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories