To massive $18 600 PNC Alpine freeroller gjenstår

To massive $18 600 PNC Alpine freeroller gjenstår 0001

Pokeroperatøren Tony G Poker har slått til igjen, denne gangen med å gi bort tre massive $18 600 PokerNews Cup Alpine freeroller hvor hver freeroll har tre pakker som deles ut til de tre beste spillerne. Hver pakke har en verdi på hele $6200. I disse pakkene inngår det innkjøp til Main Event av PokerNews Cup Alpine 2009, opphold på femstjerners luksushotell, daglige heiskort til alpinbakken, innbydelser til fest samt $500 i kontanter til flybillett. Sist men ikke minst får du fly i privat helikopter fra Salzburg flyplass og opp til Hinterglemm. Av disse tre freerollene gjenstår det nå to, og den ene spilles nå i kveld og den siste i morgen kveld!

Her følger artikkelen som vi skrev da nyheten kom for noen dager siden:

Pokeroperatøren Tony G Poker har slått til igjen, og denne gangen ved å levere tre massive $18 600 freeroller hvor hver freeroll gir de tre beste spillerne hver sin pakke til PokerNews Cup Alpine 2009. Spillerne vil få en pakke med verdi $6200 som da inneholder innkjøp innkjøpet til main event samt event 4, opphold på luksushotell, daglige heiskort, $500 til reise og invitasjoner til å feste men pokerproffene. I tillegg så får du også fly helikopter til og fra flyplassen i Salzburg og opp i alpene til Hinterglemm.

For hver dag som går kommer vi nærmere starten av årets PokerNews Cup Alpine, en serie med pokereventer som skal arrangeres fra 21. til 28. mars. Nå bare 11 dager før starten kommer Tony G Poker med en stor overraskelse til oss i PokerNews og garantert også til dere spillere. De har satt opp tre – 3 massive $18,600 freeroller som skal spilles den 15., 16., og 17. mars. I hver freeroll kommer tre lykkelige vinnere til å bli premiert med hver sin pakke til en verdi av $6,200 hver. Dette betyr at ytterligere 9 spillere skal sende til alpene og spille poker nå i slutten av denne måneden og dette utrolige arrangement.

For å kvalifisere seg til disse freerollene må du som spiller ha åpnet en konto hos TonyG Poker, ha foretatt et innskudd og spilt inn 100 Tony G Poker poeng for hver av de freerolene du ønsker å spille. Disse freerollene er som sagt åpne for alle spillere, ikke bare PokerNews spillere. Altså i dette tilfellet så betyr det ingenting hvor du har lastet ned og registrert din konto fra. Alle disse freerollene hos Tony G finner du i lobbyen fliken "Scheduled".

Aldri tidigere spilt i noen av PokerNews freerollene, da anbefaler i at du leser gjennom våre Regler & Vilkår før du spiller.

OBS: Alle pakker til PokerNews Cup Alpine gjelder for 1 voksen person (pakkevinneren). Kostnader for å ha med en ekstra person kan du lese om på PokerNews Cup FAQ.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories