WSOP 2018

PokerNews presenterer - $500 freerollserie hos Mansion Poker

PokerNews presenterer - $500 freerollserie hos Mansion Poker 0001

Her hos PokerNews arbeider vi stadig for å finne nye muligheter og tilbud for å belønne våre trofaste lesere samtidig som vi vil tilby de beste tilbudene som er få tak i online i dag. Og enda en gang nå har vi fått en avtale med en av våre partnere og kan tilby en ny freerollserie eksklusivt for våre lesere. Denne gangen har vi gleden av å presentere en freerollserie fra vår samarbeidspartner Mansion Poker. Deres freerollserie kommer til å tilby PokerNews spillere en garantert premiepott på $500 hver uke fremover.

Å kvalifisere seg til disse freerollene er er veldig enkelt. Alt du behøver å gjøre er å laste ned programvaren til Mansion Poker gjennom PokerNews, opprett en ny konto, gjør et minimumsinnskudd og spill inn 20 Mansion poker poeng i den respektive kvalifiseringsperioden. Som ny spiller har du frem til 24 timer før spillestart på å klarer disse kravene.

Felles spillestart for alle disse freerollene er 20:45 CET. Og her har du listen over de freerollene som gjenstår å spille:

25. mars

For fullstendig oversikt rundt disse freerollene og andre freeroller anbefaler vi at du besøker vår freerollsider allerede i dag!

[I]Dagens Tips:Åpner du en konto hos Mansion Poker i dag kan du også benytte deg av PokerNews fantastiske innskuddsbonus på 150 % opp til $600 på ditt første innskudd!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories