Johnny Lodden signerer for Team PokerStars Pro

Johnny Lodden signerer for Team PokerStars Pro 0001

Johnny Lodden lovte for en tid tilbake store nyheter om seg selv i bloggen sin, og nå er den her. Johnny Lodden har signert en lukrativ kontrakt med Team PokerStars Pro. Og med dette blir han første nordmann som har blitt medlem av dette ærverdige proff teamet. Han var Norges beste spiller i fjor og ble tidligere i år vinner av Gull-hånden. Han har allerede hatt kontakt med PokerStars en periode, men nå er han offisielt medlem av dere beste Team.

Team PokerStars Pro blir regnet som verdens beste og Johnny blir dermed lagkamerat med f.eks. Daniel Negreanu, Barry Greenstein, Chris Moneymaker, Greg Raymer, Joe Hachem, Vanessa Rousso og Isabelle Mercier for å nevne noen. Og når du først har fått en fot innenfor dette laget, skal det mye til for at du ikke blir værende.

Kontrakten gjelder i første omgang for ett år, og betyr at PokerStars betaler deltakeravgiften for Johnny Lodden i de største turneringene i verden. Hittil har nordmannen stort sett spilt europeiske storturneringer. Nå åpner PokerStars for å bruke Lodden til å promotere selskapet under turneringer også i Asia, Australia og Sør-Amerika. Han blir den tredje skandinaviske spilleren til PokerStars, som også har svenske William Thorson og regjerende verdensmester danske Peter Eastgate i stallen.

Johnny Lodden ble verdensberømt på internett under kallenavnet "Bad_ip" på det gamle Prima-nettverket. Det var en tid da nicket "bad_ip" sendte frysninger nedover ryggen på de fleste highstakes-spillerne i verden. Under dette nicket gjorde Johnny utallige innhogg i store stacker i flere år. Han ble en legende på internett-poker, og allerede som tenåring rundspilte han stjerner som Barry Greenstein, en av USAs største pokerstjerner og nå altså en lagkamerat av Lodden i Team PokerStars Pro. Johnny har i en tid spilt under nicket "Lars-Magne" på Pokerstars, men han vil nå spille med nicket "johnnylodden".

Innen Live-poker har Johnny enda til gode å gå helt til topps i en stor turnering, men han har flere pengepremier på EPT-touren, med 8. Plassen i Budapest i 2008 som den beste. Tidligere har han en 2. plass fra det åpne svenske mesterskapet i 2005, 3. plass fra norgesmesterskapet i No-limit Hold 'em 2006, samt turneringsseire i en highroller-turnering på Klubben i Stockholm og i Main Event på St. Maarten i 2004.

Kanskje vil 2009 være året da Johnny går helt til topps i en stor turnering?

Vi i PokerNews benytter i hvert fall sjansen til å ønske Johnny lykke til med den nye kontrakten og håper vi snart ser ham på finalebordet i en turnering igjen.

Informasjon og bilde er hentet fra PokerStars.com bloggside og Norsk PokerMagasin

Hva synes du?

More Stories

Other Stories