Isabell Merciers selvbiografi avslører alt

Isabell Merciers selvbiografi avslører alt 0001

At kvinnelige pokerspillere er dyktige, skaper overskrifter, og vises frem på forsiden av blader rundt om i verden, er hverdagsmat for pokerspillere. Ta Sandra Naujoks som nylig vant EPT Dortmund, Kathy Liebert som tok seg til sitt sjette finalebord i WPT, Vanessa Rousso som prydet omslaget av Sports Illustrated og som også er Go Daddys senaste coverjente, eller Clonie Gowen og hennes konflikt med Full Tilt Poker.

Den som kanske har skapt mest blest i den senere tid er den kanadiske Team PokerStars-spilleren Isabelle Mercier, som nylig publiserte sin selvbiografi der hun ikke holder tilbake noe i sine avsløringer og hemmeligheter.

I boken "Profession: Bluffer" forteller Isabelle om sitt liv som pokerspiller, om alle de reiser dette har medført og om hvordan det er å leve et slikt liv. Hun forteller til og med om sine kjærlighetseventyr og elskere i løpet av disse reisene. Mange hadde kanskje ikke forventet at hun skulle være så åpen, men er det noe folk liker å lese så er det «sladder», og kanskje er dette også grunnen til at boken har blitt så enormt populær. Hun forteller blant annet om en affære med ingen mindre enn Gus «The great Dane» Hansen.

Isabelle har vokst opp i Montreal og studerte i en periode i Paris, Frankrike. Av den grunn falt det seg derfor natrulig å publisere boken både på fransk og engelsk. Den franske versjonen har til og med blitt trykt i to opplag, da uttrykk, slang og en del meninger skiller seg fra hverandre på kanadisk fransk og vanlig fransk.

Boken har fått så god mottakelse at det nå ryktes at den skal bli film. I et intervju med Sportbladet fortalte hun:

-Vi har faktiskt kontakt med fem forskjellige produsenter, så det er stor interesse.

Og prislappen blir ikke lav.

- Jeg tenker stort og vil ha en deal som gir meg en million dollar mer enn hva jeg får i Frankrike. Og jeg vil gjerne ha det klart så snart som mulig sier hun.

Hun mener at det finnes et marked for flere pokerfilmer, filmer som har tilknytning til virkeligheten, de det som skjer i filmen også kan skje i virkeligheten. Om hun da sikter til hete kjærlighetsscener eller bad beats ved pokerbordet vites ikke.

Intervju med Isabelle under 2008 WSOP PokerStars Party

Hva synes du?

More Stories

Other Stories