888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

EKSTRA! Tre massive $18 600 PokerNews Cup freeroller fra Tony G Poker

EKSTRA! Tre massive $18 600 PokerNews Cup freeroller fra Tony G Poker 0001

Pokeroperatøren Tony G Poker har slått til igjen, og denne gangen ved å levere tre massive $18 600 freeroller hvor hver freeroll gir de tre beste spillerne hver sin pakke til PokerNews Cup Alpine 2009. Spillerne vil få en pakke med verdi $6200 som da inneholder innkjøp innkjøpet til main event samt event 4, opphold på luksushotell, daglige heiskort, $500 til reise og invitasjoner til å feste men pokerproffene. I tillegg så får du også fly helikopter til og fra flyplassen i Salzburg og opp i alpene til Hinterglemm.

For hver dag som går kommer vi nærmere starten av årets PokerNews Cup Alpine, en serie med pokereventer som skal arrangeres fra 21. til 28. mars. Nå bare 11 dager før starten kommer Tony G Poker med en stor overraskelse til oss i PokerNews og garantert også til dere spillere. De har satt opp tre – 3 massive $18,600 freeroller som skal spilles den 15., 16., og 17. mars. I hver freeroll kommer tre lykkelige vinnere til å bli premiert med hver sin pakke til en verdi av $6,200 hver. Dette betyr at ytterligere 9 spillere skal sende til alpene og spille poker nå i slutten av denne måneden og dette utrolige arrangement.

For å kvalifisere seg til disse freerollene må du som spiller ha åpnet en konto hos TonyG Poker, ha foretatt et innskudd og spilt inn 100 Tony G Poker poeng for hver av de freerolene du ønsker å spille. Disse freerollene er som sagt åpne for alle spillere, ikke bare PokerNews spillere. Altså i dette tilfellet så betyr det ingenting hvor du har lastet ned og registrert din konto fra. Alle disse freerollene hos Tony G finner du i lobbyen fliken "Scheduled".

Aldri tidigere spilt i noen av PokerNews freerollene, da anbefaler i at du leser gjennom våre Regler & Vilkår før du spiller.

OBS: Alle pakker til PokerNews Cup Alpine gjelder for 1 voksen person (pakkevinneren). Kostnader for å ha med en ekstra person kan du lese om på PokerNews Cup FAQ.

Hva synes du?