WSOP 2018

durrrr challenge - Dwan tilbake i ledelsen etter tredje sesjonen

durrrr challenge - Dwan tilbake i ledelsen etter tredje sesjonen 0001

Tom "durrrr" Dwans utfordring om å spille 50 000 hender mot en motstander for å se hvem som går ut som seiersherre, fortsetter mellom ham og Patrik Antonius. I løpet av den tredje sesjonen fortsatte disse to sin utfordring av hverandre ved å spille en tre timers lang sesjon hvor de rakk å spille 1027 hender fordelt på de fire bordene de hele tiden spiller på. Selv om det var Antonius som hadde dominert den forrige sesjonen, så var det omvendt denne gnagen og Dwan gikk ut som "heatvinner" denne gangen etter å ha vunnet $206 757.

Når denne sesjonen startet gikk det ikke mange minuttene før det braket løs på et av bordene, og allerede etter cirka ti minutter vant Dwan den første potten på seks-sifret tall.

Dwan åpnet som så mange ganger tidligere med sin standardaraise til $1200, Patrik slo om til $3600, som Dwan callet. Floppen kom med {j-Hearts}{j-Hearts}{9-Diamonds}{4-Diamonds} og Antonius satset nå $5200, som Dwan synet. Med {6-Diamonds} på turn tok Antonius ekstra lang betenkningstid på seg, spesielt med tanke på flushedraget som nå på bordet. Han valgte til slutt å satse $12 400 som Dwan synte uten å tvile. På river kom {k-Hearts} og denne gangen satset Antonius $30 800 som Dwan også denne gangen bare synte. Spillerne viste opp kortene sine, begge med flusher, men Dwan vant potten med konge høy flush mot Antonius dame høy flush.

Med virkelige høyninger før floppen og en flopp som ga gode treff for begge spillerne resulterte den her i sesjonens største pott. Dwan som satt med {a-Diamonds}{a-Spades}{7-Hearts}{6-Spades} høynet til $1200 preflopp for så å se at Antonius, som hadde {4-Hearts}{4-Clubs}{8-Hearts}{8-Clubs} høyne igjen til $3600. Dwan svarte med å reraise over dette igjen til $10 800, som Antonius synte. Floppen kom med {10-Hearts}{7-Spades}{4-Spades} og ga Dwan flushedrag, og finnen floppet tress. Antonius, som var først til å agere, satset nå $14 800 for å se at Dwan høynet til massive $66 000. Dette resulterte i at Antonius gikk all-in med sine $100 874 som Dwan lett callet med sine siste $6490. {k-Spades} på turn ga Dwan flushen, og Antonius trengte nå par i bordet på river for å fylle opp sitt drag til fullt hus og dermed vinne potten. Men en betydningsløs {2-Clubs} kom på river og Dwan tok hjem potten som hadde blitt på pene $166 581. På dette tidspunktet satt Dwan nå med pluss på $283 000.

Og passende nok så ble kanskje sesjonens mest interessante hand spilt like før de skulle avslutte for dagen. Begge spillerne satt med omtrent 200 storeblinds hver fremfor seg ($80 000). Dwan tok kommandoen preflop ved å raise til $1200 som Antonius synte. Floppen kom med {a-Diamonds}{3-Clubs}{2-Spades} og Antonius valgte å gjøre et pottbet $2400. Dwan svarte med å høyne opp til $6600 som fikk Antonius til å tenke seg om nøye. Til slutt valgte han å raise Dwans bud opp til $19 200 som Dwan igjen callet. Når så {6-Clubs} kom på turn, var det både potensielle flush og straight drag på bordet som Antonius valgte å ta kommandoen ved å bette ut med halvparten av sin gjenværende stack, $31 200, som Dwan synte etter en stunds tenking. På river kom det enda et skremmende kort da {7-Clubs} kom. Og med nå over $100 000 i potten og med $30 791 foran seg på bordet gikk Antonius all-in, som Dwan synte lynkjapt og viste opp {k-Diamonds}{8-Diamonds}{5-Spades}{4-Spades} og hadde fått straight som sto, da det viste seg at Antonius hadde forsøkt å representere flush men var på ren bløff da han viste opp {9-Hearts}{7-Clubs}{5-Clubs}{5-Diamonds} og hadde bare par i sjuere.

Like etter dette meldte Dwan at han ønsket å avslutte denne sesjonen ganske snart, da han hadde planer om å komme seg til treningssenteret. Begge spillerne kom overens om å spille ytterligere 30 minutter innen de avsluttet for dagen.

durrrr: ok, i gtg soon
durrrr: goin to gym in like 30min or so
durrrr: mayb less
Patrik Antonius: lets play 20min ok?
durrrr: 30min or so is fine

De to planla å fortsette spillingen dagen etter, men siden det var spill ved flere av $500-$1000 bord fikk deres utfordring like gjerne vente til fordel for disse spillene som pågikk. Dette var kanskje ikke det smarteste trekket Dwan har gjort siden han tapte nærmere $1.1 millioner når han spilte heads-up PLO mot Phil Ivey.

"durrrr" Challenge (Tom Dwan vs. Patrik Antonius) statistikk:

Spilte hender: 3952

Gjenstående hender: 46 048

Sesjoner spilt: 3

Nåværende stilling etter denne sesjoner:

Tom Dwan +$149 798

Patrik Antonius -$150 805

Dagens railbirdsitat fra denne "durrrr" Challenge:

timmay28 (Observer): Hvorfor har ikke blindsen steget enda
PAC10Pride (Observer): durrrr, dersom du skulle vært en frukt, hvilken skulle du da ville være og hvorfor?

[I]Dagens Tips: Nicole Gordon fortsetter å rapportere fra denne "durrrr" Challenge. Vil du heller se all action når det skjer, så last ned Full Tilt Poker i dag og finn frem til bordene "durr challenge 1-4". Du kan også benytte deg av vår innskuddsbonus når du åpner en konto - få 100 % opp til $600 på ditt første innskudd.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories