WSOP 2018

durrrr-utfordringen – Dwan går på tilt og Antonius overtar en knapp ledelse

durrrr-utfordringen – Dwan går på tilt og Antonius overtar en knapp ledelse 0001

Etter at Antonius kom tilbake til Europa og Monaco har denne utfordringen økt i intensitet. Tidsforskjellen mellom begge når Patrik med familie var på ferie i Thailand gjorde det praktisk talt umulig for de to å spille. Nå, med kun fem timer mellom dem, har utfordringen økt i intensitet og dette er den tredje rapporten vi presenterer fra durrrr-utfordringen hos Full Tilt Poker, bare denne uken.

Tidligere denne uken presenterte vi en artikkel der Daniel Negreanu snakket om hvordan han gjør det for å unngå å gå på tilt, noe som kan skje den beste. Dette beviste Dwan i den seneste runden han og Antonius spilte. I løpet av torsdagen spilte de to en omgang som varte i 460 hender, før Dwan takket for seg og avbrøt spillet med kommentaren:

durrrr: i think im done for now
durrrr: too tilted
Patrik Antonius: k

Dette etter at Dwan blant annet floppet nutflush mot Antonius sin tress for så å bli trekt ut når Patrik fikk huset. Dwan vant dog mange potter like under $100.000-nivået, men etter at han takket for seg, i denne 10. omgangen, var det Antonius som gikk med like over $90.000 i pluss og overtok ledelsen, om enn bare så vidt, med en samlet profitt på drøye $24.000. Denne ledelsen kom mye takket være en stor pott Antonius vant like før de avsluttet; akkurat den potten der han trekte ut Dwan med nutflush. Bordet viste {9-Clubs}{7-Clubs}{3-Clubs} og Antonius checket. Dwan bød ut med $53.100, en all in for Dwan som selvsagt callet, sittende med {a-Clubs}{8-Clubs}{4-Hearts}{3-Diamonds}. Antonius viste {a-Spades}{j-Diamonds}{9-Hearts}{9-Diamonds} og floppet topp-tress. Med {3-Hearts} på turn fikk Antonius huset, og Dwan trakk dødt før river. Antonius kunne dermed ta hjem potten som til slutt endte på $102.589.

Antonius sitter nå med en ledelse på $23.467, dette etter 7068 av 50.000 spilte hender. Totalt har spillerne satset nærmere $41 millioner i løpet av disse ti omgangene. Snitt-tiden spillerne har spilt i løpet av hver omgang ligger på 2,2 timer, og snittpotten ligger på omtrent $8000, godt over to månedslønner for Ola Nordmann.

Dagens tips: Nicole Gordon fortsetter å rapportere fra konkurransen. Vil du heller se action når det skjer, last ned Full Tilt Poker fra våre sider i dag, let opp bordene «durr challenge 1-4». Du kan da også få vår inskuddsbonus når du åpner kontoen, 100% opp til $600 på første innskudd.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories