durrrr challenge - Dwan jobber seg tilbake og opp i ledelsen

durrrr challenge - Dwan jobber seg tilbake og opp i ledelsen 0001

Det var ikke lenge Antonius fikk sitte i ledelsen i denne utfordringen. Han hadde ikke mer enn tatt over ledelsen, før Dwan svarte og tok den tilbake. Som tidligere rapportert tok Antonius ledelsen etter en sesjon sist fredag. Men i løpet av helgen fortsatt disse to kamphanene spillet sitt, og denne gangen var det Dwan som kom best ut av det. De satt som vanlig og spilte på Full Tilt Pokers "durrrr Challenge" bordene og denne gangen var det Dwan som gikk i pluss med $123 849. Dermed var forspranget til Antonius tatt igjen og gått forbi opp i ledelsen med $15 238.

Totalt spilte de denne gangen 411 hender i løpet av sin 80 minutters lange sesjon. Dwan var den som hadde kommandoen praktisk talt hele perioden og han vant også de fem største pottene som ble spilt. I den første store potten fylte Dwan sin straight mot Antonius to par. Dwans hand ble ytterligere forsterket da han forbedret handen til flush på river. Antonius lyktes ikke å forbedre sin hand ytterligere og dermed var den første store potten Dwans på $80 0000.

Omgangen største pott kom helt mot slutten av sesjonen. I forskjell fra tidligere sesjoner fikk vi denne gangen aldri se en pott på over $100 000. Den største potten denne gangen havnet på $81 200 og også denne var det Dwan som vant etter å ha floppet fullt hus når han hadde {q-Hearts}{q-Spades}{7-Diamonds}{7-Clubs} på handen og det kom {q-Clubs}{6-Spades}{6-Diamonds} i floppen. Med den floppen betitet Antonius ut $2000 som Dwan synte. Med {8-Diamonds} på turn checket Dwan igjen og denne gangen betitet Antonius ut $5200 og også denne gangen valgte Dwan å bare syne. Når {a-Diamonds} kom på river satset Antonius $12 000, bare for å se at Dwan slo om til $55 200. Antonius synte med sine siste $19 392 men etter å ha sett at Dwan hadde floppet fullt hus, kastet Antonius sin hand.

Straks etter denne potten begynte helt plutselig Dwan å la tiden gå helt ut, hand etter hand og flere av de railbirdsene som fulgte spillet begynte å spekulere i om han hadde fått problemer med internettkoblingen sin igjen. Men det viste seg at det var en helt annen årsak denne gangen. Dwan holdt på å sovne der han satt foran computeren sin:

durrrr: I need a nap
durrrr: Falling asleep @ comp

De to spillerne ble da enige om å avslutte sesjonen slik at Dwan kunne gå til sengs å få seg litt velfortjent søvn.

Neste runde, den niende sesjonen i utfordringen, ble spilt allerede nå på tirsdag og skulle bli den lengste sesjonen så langt. Totalt ble det i denne omgangen spilt like over 700 hender og Dwan, som før denne sesjonen hadde en marginal ledelse, dro ytterligere ifra Antonius. Selv om Patrik vant de to største pottene i denne omgangen, sammenlagt til en verdi av omtrent $300 000, var det Dwan som gikk fra bordene som vinner, etter å ha gått i pluss med omtrent $52 000.

Den største potten i denne runden ble på $163 597 og som vi nevnte var det Antonius som tok hjem denne, etter å ha truffet høyere to par enn Dwan. Med over 700 hender spilt i denne sesjonen og omtrent 400 i den første, har de to kamphanene nå passerte 6000 spilte hender, 6633 for å være eksakt. Dette gjør at det gjenstår 43 367. Dwan har tatt tilbake ledelsen totalt nå og leder med like over $67 000 etter at de har spilt mot hverandre i ni runder.

[I]Dagens Tips: Nicole Gordon fortsetter å rapportere fra denne durrrr Challenge. Vil du heller se all action direkte når det skjer, kan du laste ned Full Tilt Poker nå og lete frem de bordene som heter "durr challenge 1-8". Du kan bør også i samme slengen benytte deg av vår innskuddsbonus når du setter inn penger første gangen, en bonus på 100 % opp til $600 for nye kunder hos Full Tilt Poker.[/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories