Debut for en ny type spillekort under PokerNews Cup Alpine 2009

Debut for en ny type spillekort under PokerNews Cup Alpine 2009 0001

Noe var annerledes i løpet av uken som har gått kommenterte både spillere og dealere under PokerNews Cup Alpine i Salbaach-Hinterglemm, Østerrike. Hva det enn var som var så annerledes, så var forandringen positiv og godt mottatt av alle. Men hva var det som var så annerledes? Jo en ny type kort var blitt introdusert og benyttet i løpet av denne uken.

En ny, innovativ korttype ble introdusert under PokerNews Cup og benyttet i alle syv eventet som ble spilt. Kortene, produsert av Angel Playing Cards i Japan skiller seg merkbart ut fra tidligere kort, spesielt på grunn av at det er små "bobler" på kortene, som gjør at de ikke setter seg fast i hverandre. Dette resulterer i mellomrommet mellom kortene som igjen blir den ønskede effekten, at de ikke setter seg fast i hverandre. Reaksjonene fra både spillere og dealere har vært positive tvers igjennom.

De dealerene som jobbet under www.PokerNewsCup.com merket hvor enkelt det var å "kaste" kortene rundt til spillerne og hvor smidig det gikk å dele ut flopper. At kortene er av høy kvalitet gjorde også at de klarte spillernes behandling bedre og holdt dermed lenger mellom hvert bytte av kortstokk. Oppfatningen var at disse kortene holdt omtrent tre ganger så lenge jamført med de andre velkjente merkene som er på markedet fra tidligere.

Angel Playing Cards fra Japan er en av de ledende produsentene i Asia og har forsynt forskjellige spileplasser med kort siden 1956. I løpet av de siste ti årene har Angel forsynt store turneringer både på land og til vanns med spillekort. Allerede innen denne uken i Østerrike med PokerNews Cup Alpine hadde ryktet om at det skulle komme store nyheter fra Angel Playing Cards begynt å spre seg blant spillerne.

Se denne videoen med Gloria Balding hvor hun introduserer disse nye kortene sammen med PokerNews Cup Alpine dealeren Willi(videoen er på engelsk):

Hva synes du?

More Stories

Other Stories