Antonius tar et steg nærmere Durrr

Antonius tar et steg nærmere Durrr 0001

Tom 'Durrr' Dwan og Patrick Antonius fortsatte deres her forrige natten, med en sesjon på cirka tre timer som Patrick Antonius gikk seirende ut av.

Planen er at de to skal spille 50.000 hender, og etter nattens sesjon, som var på 914 hender, har de frem til nå spilt 5.100 hender, som betyr at de nå har spilt like over en tiendedel av det som skal spilles i "durrrr challenge". Tom Dwan har stadig en liten ledelse når regnskapet gjøres opp, men de aller fleste vil si at det er så godt som dødt løp etter finnens seier i denne siste sesjonen dem i mellom.

Tom Dwan er opp med $53.000, som er et anseelig beløp for den vanlige mann i gaten, men for disse pokerspillerne er dette ikke særlig store penger å snakke om. Beløpene de spiller om overstiger veldig ofte dette beløpet i en enkelt pott – som eksempel var jo en av pottene finnen vant i denne sesjonen på $124.000 på en enkelt hånd.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories