durrrr challenge - Antonius overtar ledelsen

durrrr challenge - Antonius overtar ledelsen 0001

Tom "durrrr" Dwan og Patrik Antonius logget fredagskvelden 425 hender av sine 50 000 hender i denne lange utfordringen. I denne sesjonen var det Antonius som gikk fra bordene som seiersherre etter å ha vunnet $161 086. I og med dette så overtok også Antonius ledelsen i utfordringen og har nå en pluss på $107 445 over Dwan. Denne sesjonen pågikk i bare 82 minutter, etter at Dwan ble offer for alle onlinespilleres mareritt, problemer med internettoppkoblingen sin. I spill på denne størrelsen kan det være dramatisk å mistet forbindelsen til internett, og man kan tape titusenvis av dollar utenfor sin egen kontroll.

durrrr: i guess i need to quit
durrrr: until i fix intnet
durrrr: that was almost pretty costly
durrrr: well
Dealer: durrrr has 15 seconds
left to act
durrrr: i guess it wouldv saved me $$ lol
durrrr: but lost ev
Patrik Antonius: k

Antonius overtok ledelsen av utfordringen totalt ganske fort etter at de hadde påbegynt denne sesjonen. Dwan høynet opp preflop til standard $1200 som Antonius callet. Floppen kom med {j-Hearts}{5-Clubs}{3-Hearts} og da fyrte Dwan ut med $1750 bare for å se at Antonius kontret opp til $7650, som Dwan igjen callet. Med {q-Hearts} på turn satset nå Antonius $17 700 og Dwan svarte med å gå all inn med sine siste $31 350, som Patrik synte, og viste frem {a-Hearts}{6-Hearts}{4-Diamonds}{2-Diamonds} for både straight og flushe drag. Dwan derimot hadde floppet tress i femmere, med {a-Spades}{6-Clubs}{5-Hearts}{5-Spades} på handen. Men med {7-Hearts} på river var det Patrik som traff sin flush og kunne ta hjem denne potten på $80 399.

Kun få minutter etter denne potten var det klat for neste store pott. En raise preflop som ble callet og floppen kom med {j-Spades}{5-Hearts}{4-Diamonds} og Patrik bettet ut og Dwan callet. Begge spillerne checket når {10-Hearts} kom på turn, men med {j-Clubs} på river fik vi se et skikkelig fyrverkeri. Antonius startet med å by ut $5600, Dwan kontret opp til $19 300 bare for å se Antonius svare ved å slå om igjen til $41 600. Etter en stund med tenkepause så callet til slutt Dwan og Patrik viste opp {j-Diamonds}{10-Diamonds}{10-Clubs}{4-Clubs} for fullt hus. Dwan kastet kortene og Antonius dro hjem potten på $90 399.

Sesjonens største hand kom helt mot slutten. Patrik åpnet med å riase til $1200, Dwan slo om opp til $3600, som Patrik synte. Med {q-Clubs}{6-Spades}{5-Clubs} på floppen bettet Dwan ut $4800 bara for å se Patrik slå om til $21 600. Dwan ga svar på tiltalen i dette tilfellet og slo om igjen opp til massive $72 000. Dette gjorde at Antonius til å gå all inn med sine $118 536 som Dwan selvfølgelig callet. Begge spillerne hadde delvis truffet i floppen. Dwan satt med {j-Spades}{9-Clubs}{8-Spades}{7-Clubs} og hadde straight og flushedrag, mens Antonius satt med {j-Clubs}{8-Hearts}{6-Clubs}{5-Hearts} og hadde floppet to par og et høyere flushedrag. På turn fikk Antonius et høyere to par da {j-Diamonds} kom, men med {4-Clubs} på river fikk begge spillerne flush. Men Antonius hadde den høyeste flushen og kunne ta hjem potten på pene $155 683.

durr Challenge fakta

Spilte hender: 5517

Gjenstående hender: 44 483

Potter vunnet - Dwan: 3010

Potter vunnet - Antonius: 2487

Totalt satset: $31 340 380

Spilletid: 17 timer

Hva synes du?

More Stories

Other Stories