PokerStars 25 milliarder handen endte i deling!

PokerStars 25 milliarder handen endte i deling! 0001

I formiddag passerte Pokerstars en stor milepæl i sin historie – 25 milliarder hender er nå passert og det ble med "lynets" hastighet. Like over 30 minutter tok det å spille den siste millionen med hender før det historiske øyeblikket. Klokken 09:53 gjenstod det 1 million hender og bare noen minutter over 10:30 var det klart for hand nummer 25 000 000 000. Men i løpet av denne siste innspurten ble det delt ut mange premier til mange forskjellige spillere. Blant annet fikk vi se en Supernova spiller som vant en hand på $0,25/$0,50 hand og kunne der innkassere like over $1600 – ikke noe dårlig resultat på det nivået.

Som en liten sammenlikning så ble det i tiden fra 06:00 i dag tidlig og frem til "milestolpen" spilt over 5 millioner hender, altså over 1 million hender i timen i gjennomsnitt.

Det høyeste antall spillere vi kunne se i tiden rundt dette historiske øyeblikket var 153 309 spillere fordelt på 21 658 bord. Undertegnede gjorde også et par forsøk på å bli den heldige, men var 4 954 og 5 811 hender unna. Flere enn to bord var det nesten umulig å komme inn på! Ventelistene på å komme inn på bordene var både 20 og 30 spillere på vent på hvert eneste bord.

Den nest siste handen, før "Mega handen" ble spilt på et $5/$10 Omaha bord hvor vinnere innkasserte en bonussjekk på $2000. Når det gjelder vinneren av "Mega handen" skjedde det noe som de aller fleste ikke hadde regnet med. Det ble nemlig to spillere som delte potten i vinnerhanden og dermed også ble det deling på alle de ekstrapremiene som PokerStars hadde satt opp. Handen ble spilt på et Limit Omaha Hi/lo $1/$2 hvor "NeonFrost" vant høypotten og "tupapi777" vant lavpotten og dermed ble det $50 000 på dem hver. De andre spillerne på bordet, "FrtSpkndMn", "n47j25s" og "chris12080" fikk $33 333,33 i uventede premier da de måtte dele $100 000. I tillegg til premiepengene skulle vinneren også få en spillerpakke til en verdi på omkring $50 000, med innkjøp til en rad live-evenemanger som EPT Monte Carlo, PokerStars Caribbean Adventure, World Series of Poker samt innkjøp till online-turneringen World Championship of Online Poker Main Event. Nå når det ble to vinnere, er det noe uklart hvordan PokerStars vil løse dette problemet, men mest sannsynlig vil begge spillerne få hver sin pakke.

PokerStars 25 milliarder handen endte i deling! 101

Hva synes du?

More Stories

Other Stories