$2,000 Cash Freeroll Serie hos PokerStars

$2,000 Cash Freeroll Serie hos PokerStars 0001

Det er mange ting å se frem imot nå på nyåret og det inkluderer en fantastisk $2,000 Cash Freeroll Serie hos PokerStars fra januar til mars 2009. Denne serien er eksklusiv for PokerNews spillere og gir deg en sjanse til å vinne noen skikkelige premier hver eneste uke!

Kortversjonen: For å bli kvalifisert – opprett en konto eller bruk din allerede opprettede Pokerstars konto som er opprettet gjennom PokerNews for å tjene poeng den ene måneden, motta en billett for å delta i freerollene den neste kalendermåneden.

Den lange versjonen: For å bli kvalifisert – last ned PokerStars gjennom PokerNews, registrer en ny konto, gjør et minimumsinnskudd og spill inn 150 VPP i kalendermåneden før freerollene. For hver 150 VPPs du spiller inn vil du motta en '150 Poengs billett' som du kan benytte til å registrere deg til den freerollen du selv ønsker å spille den påfølgende måneden. For eksempel, poeng som du har tjent i desember måned kan du benytte til å spille freeroller I januar måned, og deretter poeng tjent i januar måned kan du benytte til turneringene i februar måned. Og på toppen av dette dersom du spiller inn flere poeng vil du få flere '150 poengs billetter' (maksimum 5 per måned) så du kan spille I alle våre $2k freerollen den påfølgende måneden.

Billetter som blir delt ut er kun gyldige for den måneden de blir delt ut, og alle billettene vil bli delt ut i begynnelsen av hver måned de kan benyttes. For eksempel vi billettene for poeng opptjent I desember bli del tut I begynnelsen av januar og kan KUN benyttes til freerollene i januar.

Dagens Tips: PokerStars tilbyr også PokerNews spillere en eksklusiv bonus på deres aller første innskudd på 100 % opp til $50 samt en $25 PokerNews spesialbonus.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories