Ny $770 Cash Freeroll Serie fra Poker770

Ny $770 Cash Freeroll Serie fra Poker770 0001

PokerNews er fornøyd av å kunne presentere deg en Ukentlig $770 PokerNews Cash Freeroll Serie takket være Poker770. Denne serien vil gå hver uke i hele 2009, slik at du har mange sjanser til å kunne få en del av alle de pengene som her blir gitt bort. Og enda bedre er det for deg at det spiller ingen rolle hvor du har opprettet kontoen din, du trenger bare en konto hos Poker770, ha gjort et minimumsinnskudd med penger og det korrekte passordet (dette finner du i de forskjellige listene hvor disse freerollene er oppført). Når alt dette er på plass er det bare å spille i vei og forsøke å sikre deg noen av pengene som blir gitt bort her.

Alle freerollene vil gå på fredager frem til og med 25. desember og starter klokken 18:05 GMT.

De første freerollene er:

13. Februar

20. Februar

27. Februar

6. Mars

13. Mars

20. Mars

27. Mars…

For å kunne få en oversikt over alle freerollene, klikk deg inn på våre freerollsider som oppdateres med jevne mellomrom.

[I]Dagens Tips: Poker770 tilbyr også PokerNews spillere en fantastisk bonus på deres første innskudd på 100 % opp til $500.[/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories