$500 PokerNews Cash Freeroll Serie takket være CD Poker

$500 PokerNews Cash Freeroll Serie takket være CD Poker 0001

Velkommen til PokerNews $500 Cash Freeroll Serie hos CD Poker. Denne serien gir PokerNews spillere eksklusiv adgang til $500 cash freeroller arrangert hos det ledende pokerrommet, CD Poker. For å kunne delta i denne serien, må du som spiller laste ned CD Poker via PokerNews, registrere en ny konto og tjene inn et singlet CD Poker poeng som skal benyttes til å kjøpe seg inn den freerollen du selv ønsker å spille. Allerede eksisterende CD Poker spillere som tidligere har lastet ned programvaren via PokerNews kan også delta, mot å oppfylle de kravene som vi har beskrevet over her.

Denne $500 Cash Freeroll serien vil foregå på torsdager klokken 19:45 GMT etter følgende skjema:

5. mars

19. mars

2. april

16. april

30. april

14. mai

28. mai…

Fullstendig oversikt over datoer og tider sammen med alle detaljene vil du kunne lese om på våre freerollsider.

Denne Serien er satt til å foregå hele første halvår av 2009 – altså frem til slutten av juni, og vil dermed gi deg utallige muligheter til å kunne ta hjem en god slump penger – så klikk deg inn hos CD Poker via PokerNews allerede i dag!

Dages Tips: CD Poker tilbyr også leserne fra PokerNews en fantastisk førstegangs innskuddsbonus på 150% opp til $500, pluss en månedlig 70% opp til $500 reload bonus.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories