888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Tre Nye PokerNews Cup Alpine Pakker fra Carbon Poker!

Tre Nye PokerNews Cup Alpine Pakker fra Carbon Poker! 0001

PokerNews har gleden av å presentere to nye freeroller med TRE massive pakker til 2009 PokerNews Cup Alpine takket være våre venner hos Carbon Poker.

Hver av disse pakkene vil gi deg VIP adgang til denne eksklusive turneringen I form av luksus opphold, kontanter til reisen, innkjøpet til main event, innkjøp til event 4, daglige skikort, privat helikoptertransport, og invitasjon til fest sammen med resten av Team PokerNews.

For å kunne delta, må du laste ned Carbon Poker via PokerNews, registrere en ny konto hos Carbon poker og spille inn 100 Carbon Poker Poeng før kvalifiseringsperioden er over. Spillere som tidligere har lastet ned programvaren til Carbon Poker via PokerNews er også velkomne til å delta, så sant de har oppfylt eller kan oppfylle alle kravene som er beskrevet over her.

Freerollene er planlagt for å bli spilt på følgende datoer:

14:45 EST Søndag, 22. februar

Premien her er en $7,800 pakke til vinneren, pluss $200 lagt til I premiepotten for å fordeles blant de neste spillerne på resultatlisten og distribuert etter Carbon Poker's standard utbetalingsstruktur.

14:45 EST Søndag, 8. mars

Premien her er en $7,800 pakke til de to beste spillerne, pluss $200 lagt til I premiepotten for å fordeles blant de neste spillerne på resultatlisten og distribuert etter Carbon Poker's standard utbetalingsstruktur.

Turneringen vil bli å finne i lobbyen hos Carbon Poker under 'Tournaments' og 'Private Tabs'. For alle detaljene kan du klikke deg inn på våre Freeroll sider allerede i dag. For all annen informasjon, klikk deg inn på www.PokerNewsCup.com

Dagens Tips: Carbon Poker tilbyr også PokerNews spillere en fantastisk bonus på første gangs innskudd på 200 % opp til $1,000.

Relaterte turneringer

Hva synes du?