$8,000 PokerNews Cup Alpine Freeroll takket være bwin Poker

$8,000 PokerNews Cup Alpine Freeroll takket være bwin Poker 0001

Kvalifiseringen til bwin Poker's $8,000 PokerNews Cup Alpine Freeroll avsluttes om bare to dager og dette er en turnering du absolutt ikke burde gå glipp av. Hvorfor?

1) Den gir en pakke med verdi på $8,000 til vinneren som gir inngangen til main event, inngangen til event 4, luksusopphold på arrangørhotellet, privat transport I helikopter, daglige skikort og invitasjon til den eksklusive spillerfesten.

2) Denne freerollen har absolutt ingen krav om poeng/rake for å delta

Fredag, 6. mars klokken 20:35 GMT

For å kunne delta i denne freerollen må du laste ned bwin Poker gjennom PokerNews, registrere en ny konto og gjøre et minimumsinnskudd. Turneringen er åpen for både nye og eksisterende spillere som en eller annen gang har lastet ned programvaren og registrert sin konto gjennom PokerNews. Du har frem til 2. mars (23:59 GMT) på å fullføre alle kravene som er stilt. Kvalifiserte spillere vil bli tildelt en billett etter 2. mars som de må benytte for å registrere seg til freerollen. Registreringen åpner 48 timer for freerollen starter.

PokerNews Cup Alpine 2009 vil bli arrangert på det fantastiske Alpine Palace Ski & Spa Resort i de østerrikske alpene i tiden 21. til 28. mars. For full informasjon om alle turneringen som skal spilles i Østerrike, pluss all annen informasjon, kan du lese på http://www.PokerNewsCup.com

[I]Dagens Tips bwin Poker tilbyr også PokerNews spillere en fantastisk bonus på første innskudd på $250. [/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories