WSOP 2018

Ladbrokes Poker inn i Microgaming nettverket i dag

Ladbrokes Poker inn i Microgaming nettverket i dag 0001

I dag 10. februar slår Ladbrokes Poker seg sammen med Microgaming Poker Network, og blir en mye større aktør i pokermarkedet enn de allerede er.

Fusjonen med Microgaming Poker Network vil resultere i en større valgfrihet for spillerne, et økt tilbud av cash-games, kortere ventetider på sit-n-go's og et sterkt utbygd turneringsskjema med større garanterte gevinster. Sammenslåingen innebærer at alle spillere, uansett nivå, kan finne sitt favorittspill.

"Ladbrokes pokerrom har vokst enormt siden starten av 2009 og sammenslåingen med Microgaming Poker Network kommer til å gjøre oss ende sterkere. Vi tar vare på våre tidligere styrker samtidig som vi bringer flere spillere sammen. Varemerket Ladbrokes står for sikkerhet, pålitelighet og ansvar noen som kommer til å kjennetegne vårt engasjement for spillet og for våre spillere.", Sier Per Scavenius, Myndighetskontakt for Ladbrokes Norge.

Gjennom 2009 tilbyr Ladbrokes Poker ytterligere økt verdi gjennom mange unike tilbud, blant annet kan spillere ta del i tidenes største rake race; Million Dollar Rake Race, som vil pågå gjennom store deler av våren. Ladbrokes betaler ut 1 million dollar hver måned hvor 3000 Ladbrokesspillere deler på millionen. I januar kom hundrevis av nordmenn seg inn blant de 3000.

"Det er stort å ønske Ladbrokes velkommen til Microgaming Poker Network. Fusjonen kommer til å gi nye og eksisterende Ladbrokesspillere tilgang til et betydelig bredere spekter av bord, mer action og mer fartsfylte spill", sier Roger Raatgever, Administrerende direktør i Microgaming, i en kommentar.

Første uken, 10-16 februar, kommer Ladbrokes til å tilby $10,000 i added money tournaments hver dag, sju dager i strekk, for å feire fusjonen.

Ønsker du å ta del i noen av disse fantastiske tilbudene som er å finne hos Ladbrokes Poker i øyeblikket kan du laste ned deres programvare her og begynne på tilbudene direkte!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories