$500 Hollywood Poker Cold Hard Cash-freeroll

$500 Hollywood Poker Cold Hard Cash-freeroll 0001

Denne fantastiske freerollen er eksklusiv for PokerNews-spillere. $500 legges til i premiepotten og blir betalt ut etter den vanlige Hollywood Poker-strukturen. Som en eksklusiv bonus vil de fem beste også få plass i $820 EPT Freeroll Satellite den 27. februar. Det koster INGEN poeng for å delta i disse freerollene.

EPT $820-freerollen er en ekstrabonus til spillerne våre. Vinneren av denne freerollen vinner billett til en $320 EPT satellittkvalifisering. Det legges til $500 til freerollen som utbetales etter den vanlige Hollywood-strukturen. De fem beste spillerne fra $500-freerollen får billetter for å kunne registrere seg manuelt til denne $820-turneringen.

Kvalifisering er enkelt, bare last ned Hollywood Poker gjennom våre linker, registrer en ny konto og sett inn penger. En billett blir gitt til kvalifiserte spillere, slik at man kan melde seg opp til $500-freerollen. De som tidligere har registrert seg gjennom PokerNews kan også spille så fremt alle andre krav er dekt.

Sjekk freeroll-siden vår for mer informasjon.

Dagens Tips: Husk at de som registrerer seg hos Hollywood Poker får en innskuddsbonus på 500% opp til $500 i tillegg til alle freerollene.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories