Gus Hansen og Theo Jørgensen skal utkjempe nevefight!

Gus Hansen og Theo Jørgensen skal utkjempe nevefight! 0001

Nøyaktig som det lyder i overskriften er nå et faktum mellom disse to danske spillerne, men selvfølgelig i kontrollerte former. Det er to av Danmarks største pokerprofiler som skal gjøre opp seg i mellom, men ikke på det settet som mange ville gjette seg til, rundt pokerbordet. Nei, disse to pokergigantene skal nå møtes i bokseringen for bokstavlig talt la nevene være verktøyet i stedet for kortene.

Denne fighten, spillerne i mellom, er en del av Hansens markedsføring av hans siste prosjekt, GushansenTV, en gratis pokerkanal på webben, av spillere, for spillere. Selvfølgelig har det kommet en del prop bet rundt dette eventet, hva annet kunne man vente seg når det er to spillere av dette kaliberet som skal i ringen. Gus, som på grunn av ren egen høy selvtillitt eller om han vet noe som vi ikke vet, har gitt Theo noe bedre odds hvor Theo får $35 000 om han vinner mens Gus får klare seg med $25 000 om han skulle slå seieren i land.

Selvfølgelig tok det ikke lang tid før mange av bookingselskapene var fremme og også ga odds på dette eventet, og faktisk er det også her mange som holder Theo som en favoritt foran Gus. Ladbrokes gir oddsen 1.36 med Theo som vinner, 21 fo uavgjort og 3 ganger pengene dersom Gus stikker av med seieren. Hos Bodog får man litt høyere odds på Theo som vinner, 1.43 men betydelig lavere for uavgjort, 11 ganger pengene og også lavere odds på at Gus slår hjem seieren, 2,55 ganger pengene. Alle som har til hensikt å overvære EPT København kan kjøpe billetter til dette eventet og se det live, kun for 249 danske kroner. Matchen er satt til å gå av stabelen den 21. februar, to dager før EPT københavn drar i gang, noe som burde gi begge spillerne bra med tid til å gjeninnhente seg før denne store begivenheten i Skandinavisk poker. EPT København begynner altså den 23. februar.

Alle andre som er interesserte i denne spesialmatchen, men ikke kan være tilstede i den danske hovedstaden de dagene, kan få alt sammen med seg live på Gus Hansenens nye prosjektsider, http://www.gushansentv.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories