durrrr challenge - Antonius snur tap til gevinst etter andre sesjonen

durrrr challenge - Antonius snur tap til gevinst etter andre sesjonen 0001

To sesjoner av "durrrr Challenge" har nå blitt spilt på Full Tilt Poker og totalt ligger nå Antonius på pluss i regnskapet, etter å ha tapt omtrent $140 000 i løpet av den første og innledende sesjonen hvor de spilte 1541 hender. Etter den andre sesjonen, som varte totalt fire timer og femten minutter rakk de å spille 1288 hender og hvor Antonius på det meste var ned $171 573. Dette underskuddet har nå blitt til et overskudd på $56 178. Og nå har de altså spilt 2915 av de 50 000 hendene som skal spiller. Det gjenstår da KUN 47 085 hender å spille!

At denne utfordringen kommer til å ta tid er begge partene inneforstått med, og alle railbirdsen vil i løpet av alle disse sesjonene få se riktig underholdende poker, med virkelig store svingninger opp og ned. I den første store konfrontasjonen i denne, den andre sesjonen, så vi at Dwan åpnet med et $1200 bet, som Patrik callet. Med {6-Hearts}{6-Diamonds}{4-Clubs} på floppen checket Patrik til Tom, som her satset $1750. Patrik svarte da med å høyne opp til $6000 bara for å få en re reraise tilbake av Tom opp til totalt $14 300. Dette på sin side gjorde at Patrik gikk all-in med $43 247, som Tom synte og viste opp {a-Diamonds}{a-Spades}{8-Spades}{6-Clubs} mot Patriks {a-Hearts}{6-Spades}{5-Spades}{2-Hearts}. Med {10-Hearts} på turn økte Patriks outs som nå, i tillegg til mulighetene for straight hadde også muligheten for flush, noe han fikk på river. Men dessverre for Patrik var det {8-Hearts} som kom som da ga Tom fullt hus og potten på $89 000.

Ytterligere to hender ble spilt med store potter hvor begge spillerne satt med fullt hus, noe som nesten selvfølgelig resulterte i seks-sifrede potter. Og den første av de to hendene som endte på omtrent $116,000 forgikk slik; Patrik hadde {k-Clubs}{5-Clubs}{5-Diamonds}{2-Diamonds} og floppet fullt hus da floppen kom med {6-Clubs}{6-Diamonds}{5-Spades}, bare for å se at Tom fikk et høyere hus når {8-Hearts} kom på river. Tom hadde {6-Spades}{7-Hearts}{8-Clubs}{10-Spades} på handen og vant dermed denne potten. Like etter denne handen skulle Patrik vinne sesjonens største pott etter at han slowspilte en hand helt perfekt. Med floppet Patrik fullt hos når floppen kom med {a-Spades}{j-Spades}{j-Diamonds}. Dwan, som hadde tatt kommandoen i potten ved å raise, bettet først ut både etter floppen og turn bare for å bli callet av Patrik selvfølgelig. Etter at Tom bettet ut med $11 200 etter river fikk han all in raise fra Patrik med $56 833, noe som Dwan callet. Med ess høyt hus samlet Patrik inn denne potten som endte på hele $152 866.

Alt ettersom kampen gikk jobbet Patrik seg nærmere og nærmere Dwan. I den siste store potten i den sesjonen åpnet Dwan med sitt ganske normale bud på $1200. Patrik kontret ved å reraise opp til $3600, noe som gjorde at Tom firbettet opp til $10 800, som Patrik synet. Floppen ga et ganske skremmende bord med {q-Spades}{j-Spades}{9-Spades}. Antonius tok kommandoen ved å bette ut med $8400 som Dwan callet. Med en blank turn, {2-Diamonds}, satset Patrik nå $12 500 som igjen ble callet av Dwan. Og når {4-Spades} kom på river gikk Patrik in med sine siste $19 594 og for tredje gangen synte Dwan. Patrik viste opp {a-Diamonds}{k-Diamonds}{k-Spades}{3-Spades} for konge høy flush, som holdt til å vinne potten som denne gangen var på $102 387.

Når sesjonen ble avsluttet gjorde de en avtale om når de skulle fortsette spillingen neste gang dersom det ikke fantes annet godt spill de kunne delta i på $500-$1000 nivåt hos Full Tilt Poker. Nå har de spilt 2915 hender og har da igjen å spille KUN 47 085 til de har kommet frem til hvem av dem som vinner denne utfordringen!

[I]Dagens Tips: Vil du følge med direkte i hendelsene må du opprette deg en konto hos Full Tilt Poker og lete deg frem til bordene "durr challenge 1-4". Her kan du finne disse to kjempende mot hverandre. Pass også på å få med deg vår innskuddsbonus på hele 100 % opp til $600 når du åpner din konto hos Full Tilt Poker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories