ChipMeUp - enda en måte å nå filten på i 2009

ChipMeUp - enda en måte å nå filten på i 2009 0001

Det nyeste medlemmet i PokerNews-familien, ChipMeUp, er en sikker måte du kan delta i verden største pokerturneringer.

I 888 Aussie Millions-kvalifiseren på ChipMeUp vi hadde nylig var det engelskmannen Luke "Resteal" Abolins som vant Aussie Millions-pakken verdt $12.500, og kunne ta turen til Melbourne for å spille.

Luke fikk pakken under den forutsetning at han bare vil motta 50 % av gevinsten under Main Event, resten skal fordeles til de beste 18 i satellitten. Luke innrømmer at dette hadde mye å si for om han ville spille i kampanjen. "Jeg likte det faktum at det var en trøstepremie til de andre spillerne, da det kan være veldig frustrerende å spille i timevis for så å ryke ut uten å få noe som helst", sier Luke.

I tillegg gjør det å vite at andre spillere har en andel at man får mer fokus gjennom turneringen. "Det stoppet meg fra å tilte i det hele tatt, da jeg spilte ikke bare for meg selv men for en haug med andre spillere, inkludert et par venner. Det faktum at jeg kun ville få halvparten av premien hjalp meg også til å holde meg fokusert på å prøve å vinne turneringen, og ikke bare nå pengene, noe som er veldig viktig i turneringspoker", forklarer Luke.

Luke endte på 79. plass av 681 da hans {a-Hearts}{q-Hearts} ikke kunne slå {k-Spades}{10-Diamonds}. Men, Luke er sikker på at han forlot turneringen som en bedre spiller. "På tross av at jeg ikke kom i pengene, likte jeg virkelig å spille turneringen", kommenterte Luke, "jeg fikk mengder med erfaring og lærer mye hver gang jeg spiller en stor turnering, noe som gir meg et bedre utgangspunkt neste gang."

Du kan definitivt forvente at Luke dukker opp på ChipMeUp igjen. For å bli med ham og så mange andre, gå til ChipMeUp.PokerNews.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories