ChipMeUp sponsing ble til finalebord i FTOPS Event #12

ChipMeUp sponsing ble til finalebord i FTOPS Event #12 0001

I den korte tiden som ChipMeUp har vært en del av PokerNews har siden allerede rukket med å ha stor innvirkning både innenfor online- og livepoker. Tusenvis av spillere har anvendt seg av siden for å kjøpe og selge andeler mellom hverandre samtidig som spillere har fått muligheten til å spille i større event som de aldri tidligere hadde anledning til på grunn av for liten lommebok eller på grunn av de rådende økonomiske omstendighetene.

Og nå har en av ChipMeUps spillerne slått til igjen, med et av de bedre i ChipMeUps historie. Andrew "Adgee" Jeffreys sluttet nylig på en sjetteplass i Full Tilts FTOPS Event #12, $1000+$60 No Limit Hold'em event. Han fikk muligheten til å spille dette eventet gjennom ChipMeUp og framfor alt Tony G som hadde en 72 % andel i Andrew. For å komme frem til denne sjetteplassen måtte Andrew kjempe mot omtrent 1600 utfordrere, som alle hadde siktet innstilt på finalbordet. Sjetteplassen innebar at han gikk ut av turneringen med en premie på $70 090.

Andrew var vennlig nok til å stille opp på et intervju etter dette eventet, selv om han nettopp hadde blitt slått ut på en mindre badbeat hvor han var all inn med A-j på handen og ble callet av en spiller med K-Q. Spilleren som callet fikk straight på river og sendte dermed Andrew ut på sjetteplassen.

"Jeg spiller alltid for å vinne og kan absolutt ikke klage over resultatet i denne turneringen. I den avgjørende handen fikk jeg på alle sjetongene med den beste handen preflop, som er nettopp det man ønsker å se i slike situasjoner. Denne gangen gikk det ikke min veg men uansett hva så er jeg utrolig glad for resultatet både for meg og for min sponsor. Med det sagt vil jeg sende en spesielt stor takk til Tony G som stilte opp og sponset meg inn i denne turneringen."

Andrew fikk ikke bare sjansen til å spille på et slikt høyt nivå uten å kjenne det presset det er å ha egne penger på spill, han hadde også store deler av ChipMeUp community bak seg som railet ham i turneringen via ChipMeUps shoutbox:

"Alle hos PokerNews og ChipMeUp har vært helt utrolige, spesielt Tony som har bidratt med både support og store mengder med gode råd i løpet av tidligere event som jeg har spilt. Jag benyttet også ChipMeUp for å kjøpe meg inn i et $2000 event under fjorårets WSOP, som resulterte i at jeg spilte meg frem til finalebordet også der. Jeg klarte dessverre ikke å vinne den turneringen heller, men sluttet turneringen med en premiesjekk på $53 598. En ting er i hvert fall helt sikkert, det er ikke mulig å verdsette den supporten og de rådene jeg har fått av Tony og ChipMeUp høyt nok."

Andrew har en rekke med fremganger i sin tid som ChipMeUp spiller og har i skrivende stund en hel rekke med andeler liggende ute til salgs. Hva er det som gjør at han benytter denne tjenesten gang på gang?

"Det var ved en ren tilfeldighet at jeg fant ChipMeUp, men ble direkte veldig imponert og interessert i de tjenestene de tilbyr. Programvaren er veldig enkel å benytte seg av og det er også prosessen for å kjøpe eller selge andeler. Du kan gjøre dette uten noen bekymringer for at noe skal gå galt under prosessen. Du får klare og tydelige beskjeder på hva du skal gjøre og om hvilke tilbud som du er i erd med å benytte deg av. Jeg har andeler til salgs i kommende FTOPS eventer om det er noen der ute som er interessert, og jeg kommer helt garantert å fortsette å benytte meg av ChipMeUps tjenester."

Tony G er en mann som alltid har hatt god teft for business samtidig som han er utrolig flink til å finne frem kommende vinnende spillere. Han vil også at folk skal vite at han hele tiden er på jakt etter flere spillere som Andrew:

"Det er alltid en fornøyelse å se denne gutten spille. Jag har ikke sett han har gjort en eneste feil og det er nettopp den typen spillere jeg leter etter å kunne sponse via ChipMeUp. Jeg vil gjøre på nøyaktig samme måten som med Andrew, gi andre spillere en mulighet til å vinne de virkelig store pengene. Det hender at jeg bringer lykke med meg også til de spillerne jeg sponser, så har du et ønske om å bli en av dem så kom deg inn påChipMeUp og ta sjansen!"

Hva synes du?

More Stories

Other Stories