Pokeråret 2008: Mai

Pokeråret 2008: Mai 0001

Pokeråret 2008: Mai

Haley Hintze

Mai skapte historie på mange måter i pokerverdenen. Det ble annonsert at finalebordet i WSOP Main Event ville bli spilt senere, og selve WSOP startet mot slutten av måneden. Blant overskriftene hadde vi dette:

WSOPs finalebord utsatt

Det ble meldt at det skulle være en pause på 117 dager mellom storparten av spillet i WSOP Main Event og selve finalebordet. I et forsøk på å bygge forventninger til finalen og redusere informasjonsstrømmen om hvem som vant, annonserte ESPN og Harrahs at for første gang skulle finalen vente i nesten fire måneder til den andre uken i November.

2008 World Series of Poker starter

WSOP var tilbake på Rio i Las Vegas i slutten av mai for å starte den årlige, syv uker lange, pokerfesten. En dag med satellitter og cash-games ble spilt dagen før den første armbånd-turneringen, og serien fikk ene kjempestart i de første to turneringene med nye rekorder i oppmøte i en WSOP-turnering utenom Main Event.

Allen Cunningham vinner WSOPC Caesars Las Vegas

WSOPC-turneringer blir ikke større enn stoppen på Caesars Palace i Las Vegas. Allen Cunningham triumferte over et formidabelt felt og vant $499.162. Cunninghams vei mot tittelen var tung, da finalebordet også hadde Justin Bonomo, Ralph Perry, Blair Hinkle og Ben Fineman.

David Singer vinner Full Tilt $25.000 Heads-Up Championship

Full Tilt debuterte med en ny turnering i mai, designet spesielt for de med penger i lomma, en $25.000 heads-up-turnering begrenset til 64 spillere. Disse 64 spillerne ble til fire semifinalister etter en lang første dag med spill, og David Singer Emil "whitelime" Patel, Andy Bloch og Brian Hastings kjempet for å komme dypt i pengene. Singer slo ut Hastings og Patel overvant Bloch, før Singer slo Patel i finalen og vant $560.000.

Julien Nuitjen vinner LAPT

PokerStars.com Latin American Poker Tour startet i mai, og den første av flere store turneringer lovte en lys fremtid for livepokeren i Sør-Amerika. LAPTs første turnering ble spilt i Rio de Janeiro, Brasil, tidlig i mai, og Julien Nuitjen fra Nederland slo Vitaly Kovyazin og Nikolai Senninger på 2. og 3. plass for å sikre seg førsteplassen og $222.940.

Nick Ceci vinner WSOPC New Orleans

Den siste stoppen før WSOP dro tilbake til Las Vegas var i slutten av Mai på Harrah's i New Orleans. Lou Esposito nådde finalen og prøvde å ta seieren igjen før han gikk ut på 6. plass, men det ble Nick Ceci som varte løpet ut og sikret seg 382.928 i førstepremie. Cici slo Timothy Miles på andreplass og Floyd Vanderford, som hadde spilt seg inn gjennom en $65 satellitt, på tredjeplass.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories