Pokeråret 2008: Februar

Pokeråret 2008: Februar 0001

Pokeråret 2008: Februar

Haley Hintze

I februar skjøt turneringsspillet fart og måneden var dominert av store arrangement både live og online. Mellom seieren i EPT German Open av onlinestjernen Michael "Timex" McDonald til FTOPS VII-tittelen til "reverse" virket det som om det kom store utbetalinger annenhver dag til en eller annen spiller.

"reverse" vinner FTOPS VII Main Event

En av de største online pokerseriene er Full Tilt Online Poker Series. I februar ble den første av tre FTOPS i 2008 spilt, med 20 turneringer på listen. Den med mest verdi var 17. februars Main Event som tiltrakk seg 5291 spillere og skapte en premiepott på $2.645.500. Når det hele var over den 18. februar sto "reverse" igjen som vinner av en premiepott på $456.401,66.

"Timex" tar EPT Dortmund

PokerStars.com European Poker Tour reiste til Tyskland i månedsskiftet og mange av de beste internettspillerne var til stede. Canadas onlinestjerne Michael "Timex" McDonald vant i Dortmund over et sterkt finalebord, og sikret seg €933.600.

Michael Pickett vinner WSOP-Circuit Rincon

Den andre stoppen i WSOP Circuit i 2008 ble holdt på Harrah's Rincon utenfor San Diego, og finalebordet var fylt av kjente fjes som Gavin Smith, Lee Watkinson og Eddie Sabat. Når støvet la seg var det Michael "Mickey" Pickett som vant ringen og $229.002 i premiepenger. Peters fikk straight på rivers og fanget David Peters i fellen for å sikre seieren. Sabat endte på 3. plass.

Andy Black vinner PartyPoker Premier League II

PartyPokers andre Premier League-konkurranse tiltrakk seg igjen de beste av de beste til London i februar. Tolv toppspillere fikk invitasjon til å spille sammen med vinneren fra sist gang, Juha Helppi. Blant andre deltakere var det David "Devilfish" Ulliott, Tony G, Andy Black, Phil Hellmuth, Ian Frazer, Vicky Coren, Roland de Wolfe, Eddy Scharf, Annie Duke, Marcel Luske og Alex Kravchenko. Etter en ukes spill slo Andy Black ut Roland de Wolfe og vant førstepremien på $250.000. Tony G tok tredjeplassen.

Ben Hock vinner WSOP-Circuit Council Bluffs

Den andre Circuit-stoppen i februar spilte seg ut i Council Bluffs, Iowa. På tross av et lite startfelt var det nok av pokerstjerner til stede. Michael Martin ledet i chips og Bernard Lee var også med. Lee endte på fjerdeplass mens Martin kjempet seg til heads up-spill fr han tapte mot Ben Hock som vant $169.327 med to par mot et flushdrag etter flopp.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories