Pokeråret 2008: August

Pokeråret 2008: August 0001

Etter en kort stille periode etter WSOP spredde de beste pokerspillerne i verden seg til forskjellige arrangement verden rundt. Økonomisk nedgang påvirket noen pokeraktører, noe som var et forvarsel til hva som skulle komme i 2008. Her er noen av nyhetene som fanget vår interesse i august:

"Dubbeemin" vinner FTOPS XI Main Event

Den niende utgaven av Full Tilt Online Poker Series (FTOPS) holdt mye av pokerverdenen opptatt i første halvdel av august. 4880 spillere la $500+35 på bordet og stilte til start. Til slutt var det "dubbeein" som holdt ut lenger enn resten og vant $432.400 i førstepremie. "Valleyho" kom på andreplass og "TheTotalPkg" på tredje for henholdsvis $262.500 og $175.000.

Million-dollars Bad Beat Jackpot slår til på PartyPoker

En bad-beat jackpot på over en million oppsto for første gang hos PartyPoker, og kort tid etter å ha nådd rekorden ble jackpotten utbetalt. En tysk spiller ved navn "Judith75" tapte med fire niere mot en royal flush i hendene på "Hiyall". Judith75 sin del av potten ble $354.683,57 og Hiyall fikk $177.341,79, pluss de $24 som lå i potten fra før. Hver av de andre spillerne fikk $22.167,72 hver.

Jose Miguel Espinar vinner LAPT Punta del Este

For første gang ble en større turnering arrangert i Uruguay da PokerStars.com Latin American Poker Tour besøkte Punta del Este. Alexander Gomes og Alex Brenes (bror av Humberto) var begge i finalen, men til slutt var det nykommeren Jose Miguel Espinar som tok seieren. Espinar nådde heads-up-spillet med en liten ledelse foran Brenes og klarte å holde ham unna for å sikre de $241.735 i førstepremie.

Yevgeniy Tioshenko vinner APT Macau

Den feste pokerturneen Asian Poker Tour, ikke til å forveksles med PokerStars Asia Pacific Poker Tour, startet en rekke turneringer for det voksende markedet i Asia med en betydningsfull turnering i Macau. APT tiltrakk seg en imponerende rekke spillere, til slutt 257 påmeldte. Turneringsveteran Casey Kastle tok turen over og ledet finalen, men æren gikk til Yevgeni Timoshenko som slo Joon Hee Yeah for å vinne $500.000.

Chan Poker stenger de virtuelle dørene

Mange sider som ikke kunne tilby tjenester til USA etter lovendringer der fikk problemer med pengestrømmen, og for noen sider ble det for mye til å kunne drive videre. En av disse var siden til 10 ganger WSOP-vinner Johnny Chan, ChanPoker. ChanPoker holdt det gående i to år før de ga seg i august, et offer for politisk krig og dårlig økonomi.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories