888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Positive tall fra PKR.com

Positive tall fra PKR.com 0001

I en pressemelding sendt ut i går kommer det gode nyheter fra online pokerrommet PKR.com. De kan, på tross av finanskrise rundt om i hele verden, melde om nye rekorder i antall spillere online og meget høye tall for nye kunder. Og med alle disse nye positive tallene, kan PKR erklære seg som et av de aller raskest voksende rommene i verden i øyeblikket.

I pressemeldingen kunne vi lese følgende:

- Den 4. januar 2009 ble det registrert 15.000 spillere online på samme tid i pokerrommet.

- I perioden 24. desember 2008 og frem til 4. januar 2009 ble det registrert nesten 40.000 nye kunder til PKR.com

- Det totale medlemsantallet hos PKR.com er nå oppe i nesten 2,4 millioner brukere.

Markedsdirektøren sier i en kommentar; " Det er med stor glede vi kan se at vi styrker vår posisjon og vokser markant på denne måten i dette tøffe markedet. Det er vår ultrarealistiske programvare som gir oss denne fordelen og trekker til seg mange nye og gamle kunder."

For de som ikke kjenner til PKR.com anbefaler vi at du klikker deg inn på PKR og oppretter en konto gjennom PokerNews. Bruk vår bonuskode NOPNEWS og du får innskuddsbonus på 100% opp til $2.000 på første innskudd!

More Stories

Hva synes du?