WSOP 2018

Norges største pokertalent kåres

Norges største pokertalent kåres 0001

(OSLO 30.01.2009) I høst startet konkurransen "The New Poker Talent" på nettstedet donkr.com, i samarbeid med PokerStars, verdens største pokeraktør. Av 900 påmeldte nordmenn er det nå kun tre igjen; Roger Kjær fra Larvik, Øystein Myre Bremset fra Steinkjer og Kristoffer Baewert Håland fra Skien. Premien er reise, opphold og et sete i hovedturneringen i European Poker Tour (EPT) Scandinavian Open 17. - 21. februar, sponset av PokerStars.

- Vi ønsket å finne den mest lovende pokerspilleren i Norge, og nå sitter vi igjen med tre kandidater som alle fortjener å vinne. Det er svært jevnt, så det blir en spennende innspurt. Disse gutta er så talentfulle at jeg tror de kan komme langt i København også, sier Thomas Udness, markedssjef i PokerStars.

Tredelt konkurranse

Konkurransen er lagt opp som en kunnskapskonkurranse på pokerforumet donkr.com, der deltakerne har kunnet sanke poeng gjennom å svare på ukentlige spørsmål om poker og konkrete situasjoner man kan møte i spillet. Her er det de gamle pokerringrevene Anders Berg og den tidligere europamesteren i poker, Torstein Iversen, som har gitt

poeng basert på deltakernes svar. I tillegg har talentene deltatt i en turnering hver mandag som har gitt poeng ut fra deres plassering. Den tredje måten å sanke stemmer på var gjennom stemmer fra brukerne av forumet der konkurransen foregikk.

Aldri norsk vinner

Til København ventes spillere fra hele verden og mange av dem har meritter å vise til i store mesterskap. Aldri tidligere har en nordmann klatret helt til topps i EPT Scandinavian Open, men det kan endre seg i år. De tre gjenværende talentene har liten erfaring fra store turneringer, men er skjønt enige om at dersom de får

sjansen skal de skal gjøre sitt aller ytterste for å vende hjem som Norges første vinner av EPT Scandinavian Open. - Hvis jeg blir "The New Poker Talent" og får et sete i hovedturneringen i København, så skal jeg ha full fokus for å nå lengst mulig. Jeg har aldri deltatt i en så stor turnering tidligere, så jeg gleder meg både til den sosiale delen av spillet, og til å få prøve mine ferdigheter mot de

beste spillerne i Europa. Jeg håper selvsagt å vinne, men hovedsaken er at jeg har det gøy sammen med de andre nordmennene der nede," sier Øystein Myre Bremset. Så gjenstår det å se hvem som stikker av med tittelen som Norges største pokertalent når vinneren kåres mandag til uken.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories