Cake Poker med $2000 freeroll

Cake Poker med $2000 freeroll 0001

Det er stadig nye turneringer lagt til i listene hos PokerNews. Har du kikket innom sidene våre i det siste og funnet frem til hvilke turneringer som passer å spille for deg? Det er nå massevis av freeroller der som inneholder både pengepremier og pakker til turneringer ute i Europa, og det kommer stadig flere så vi anbefaler at du kikker innom freerollsidene våre med jevne mellomrom. PokerNews Cup Alpine er den nærmeste turneringen du kan kvalifisere deg til via en av våre mange freeroller.

Men vi får også nye samarbeidspartnere, og de vil også markere sin inntreden i "familien". Denne gangen er det Cake Poker som nylig har blitt medlem av "familien" vår med partnere. De vil i forbindelse med at at de har blitt medlem av PokerNews familien gi våre lesere en varm velkomst med å arrangere en $2,000 PokerNews Cash Freeroll. Denne freerollen vil ha $2,000 lagt til i premiepotten, og vil bli fordelt etter Cake Poker's standard utbetalingsstruktur. De av våre lesere som ønsker å delta i denne fantastiske freerollen, må laste ned Cake Poker gjennom PokerNews, registrere en ny konto, gjøre et innskudd og tjene 10 Frequent Player Poeng før 28. januar (23:59 EST). Kvalifiserte spillere vil få tildelt en billett etter at kvalifiseringsperioder er avsluttet. Denne billetten må benyttes til å registrere seg manuelt til freerollen.

Dersom du er ny med freeroller, så anbefaler vi at du besøker våre Freeroll FAQ sider i dag for å lese om hvilke krav og regler som gjelder for våre freeroller.

Og husk at når du først laster ned Cake Poker og registrerer en ny konto så kan du også dra nytte av deres tilbud om bonus på 100 % opp til maksimum $500 på nye spilleres første innskudd. Lykke til med spillingen!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories