Aussie Millions 2009 - Stewart Scott vinner årets Main Event

Aussie Millions 2009 - Stewart Scott vinner årets Main Event 0001

For første gangen i historien ble det en hjemmespiller som vant Aussie Million Main Event, når Stewart Scott beseiret Peter Rho heads-up om tittelen i helgen. Den avgjørende han ble når Scott hadde A-A mot A-J for Rho. Rho gikk med denne handen all inn og Scott callet med lynets hastighet.

-Come on, one time, skrek Scott mens kortene ble delt ut på bordet.

Kortene på bordet ble {2-Spades}[9d{8-Hearts} i floppen og Scott fortsatte med sine rop, denne gangen et rungende "YEESSS" og strakte hendene i luften som en seiersgest allerede her. Rho trengte nå en runner runner for å overleve, men med {4-Diamonds} på turn var det hele over. Samtidig med turn ble delt ut hoppet Scott opp fra stolen sin og skriker ut i glede, klemmer først sin motstander før han tar ham i handen. Rho sitter tilbake i stolen og virker veldig skuffet, men en andreplass i Aussie Million Main Event er ingenting å skamme seg over. Mens alt dette skjer, brenner dealeren det siste kortet og deler ut den uinteressante {9-Spades} på river, og turneringen er offisielt over. Aussie Million Main Event 2009 hadde fått en vinner, nemlig Australieren Stewart Scott. For denne seieren kunne han motta en premiesjekk på AUD$2 millioner, mens Peter Rho på annenplassen fikk AUD$1 million.

De øvrige finalistene som endte på plassene tre til og med åtte var; "The Hendon Mob" spilleren Barny Boatman som ble slått ut på åttendeplassen. Han kom til finalebordet som shortstack og var tvunget å gjøre noe tidlig for å ha en minste sjanse til å overleve. Dette mislykkes han med og endte dermed på åttendeplass og fikk AUD$100,000 for dette. Plassen foran ham endte Richard Ashby på som kom til bordet som nest minste stacken. Syvendeplassen ga ham AUD$150,000. Resten av plasseringene kan du se i listen under her:

Resultat Aussie Millions Main Event 2009

1 - AUD$2 000 000 - Stewart Scott

2 - AUD$1 000 000 - Peter Rho

3 - AUD$700 000 - Elliot Smith

4 - AUD$400 000 - Rajkumar Ramakrishnan

5 - AUD$300 000 - Sam Capra

6 - AUD$210 000 - Zach Gruneberg

7 - AUD$150 000 - Richard Ashby

8 - AUD$100 000 - Barny Boatman

Norske Spillere

Vi kjenner kun til en norsk spiller som deltok i Maine event av Aussie Million 2009, og det var Annette Obrestad. Annette kom ganske dypt i turneringen, men ble dessverre slått ut på 21. plass og fikk for sin innsats med seg AUD$50,000.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories