Bli med å sett Guinness rekord hos PokerStars nå i julen

Bli med å sett Guinness rekord hos PokerStars nå i julen 0001

Nå i juleuken pågår det en hel rekke interessante turneringer hos PokerStars, deriblant et forsøk på å slå Guinness rekord i å arrangere verdens største online-turnering. Et tak på 35 000 spillere har blitt satt på forhånd i denne turneringen, et tall som på det tidspunktet denne artikkelen ble skrevet var oppe i 23 200 registrerte spillere. Vil du være med å skrive historie, da er det best du skynder deg å registrerer deg til denne turneringen.

35 000 spillere, innkjøp på $10+$1 og en garantert premiepott på $500 000 er hva som går å gjeøder for denne turneringen. Dersom turneringen blir fylt opp så skriver PokerStars Guinness verdensrekord ved å ha arrangert verdens største online-turneringen som noensinne er arrangert. Denne turneringen skal spilles den 28. desember klokken 21:30 CET. Og dersom du tenker på å delta må du regne med å sette av flere timer dersom du planlegger å gå dypt i turneringen.

I tillegg til dette verdensrekordforøket så har PokerStars også besluttet å øke garantisummene på sine Sunday Warm-up og hovedturneringen, Sunday Millions. Premiepottene vil bli økt til henholdsvis 1 million dollar og i hovedturneringen til hele 2.5 millioner dollar. Spillestart for disse to store turneringene er 28. desember klokken 18:45 og 20:30 CET. Satellitter til begge turneringene finnes tilgjengelig både med kontant- og FPP-innkjøp.

Team PokerStars kommer vil også i løpet av denne juleuken spille en intern underholdningsturnering til velgjørende formål. De tre beste spillerne i denne turneringen vil få bestemme hvem som skal motta premiepengene på henholdsvis $5,000, $10,000 og $15,000. Samtidig gjelder denne turneringen også for å finne frem til en lagkaptein for Team PokerStars for deres turneringer som skal spilles i løpet av 2009.

Det er enda flere godbiter som skjer hos PokerStars denne uken, så last ned programvaren til PokerStars allerede nå dersom du ikke er kunde fra før og gå inn og sjekk ut hva som skjer selv. Vi kan garantere at du har muligheten til å få tilbake noe om ikke alle pengene du har brukt på julegaver. Fortsatt God Jul.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories