JC Tran slår Tony G og vinner PartyPoker Premier League III

JC Tran slår Tony G og vinner PartyPoker Premier League III 0001

JC Tran startet finalen av PartyPoker Premier League III i ledelsen og endte opp med en ny tittel etter et comeback og slo ut Tony G og vant dermed $300,000 som han kan legge til sin fra før sensasjonelle resultatliste dette året. Finalebordet startet med en utrolig blanding av spillere, og de hadde følgende plassering og stack med seg inn på finalebordet:

Sete 1: Tom Dwan (United States) - 260,000

Sete 2: Juha Helppi (Finland) - 340,000

Sete 3: Tony G (Australia) - 260,000

Sete 4: Roland de Wolfe (United Kingdom) - 230,000

Sete 5: JC Tran (United States) - 450,000

Sete 6: Peter Eastgate (Denmark) - 390,000

Spillet begynte på level 5,000/10,000 i blinds. Tony G doblet seg opp veldig tidlig mot Tom "durrrr" Dwan og inntok en meget sterk posisjon. Men selv om Tom ble shortstacked, så klarte han å overleve to andre spillere som måtte forlate bordet før ham. Peter Eastgate ble den som måtte reise seg og gå bort først og ble fulgt av Roland de Wolfe på femteplassen.

Det skulle bli Tony G som tok resten av chipsene til Tom Dwan også. Begge to traff topp par på floppen, men Tony G hadde knekt som kicker og det holdt til å slå ut Dwan på fjerdeplassen. Tony G gjorde også slutt på drømmen til Juha Helppi om å bli den første spilleren som vinner dette arrangementet to ganger. Helppi gikk all inn med {a-Spades}{10-Diamonds} og Tony G callet med {a-Diamonds}{q-Clubs}. Floppen kom med en dame og bordet forsatte ut med bare lave kort og ingen hjelp til finnen som dermed fikk tredjeplassen og $80,000 for sine dager i London denne gangen.

Tony G hadde ledelsen i store deler av heads-up duellen, men Tran klarte å komme tilbake igjen og tok over ledelsen når han klarte å tvinge Tony G ut av en pott hvor begge hadde floppet et par men bordet paret seg på turn til Trans fordel. Tran avsluttet det hele kort tid etter dette. Den siste handen i turneringen; Tran limper inn fra knappen med {9-Clubs}{7-Diamonds} og Tony G checker sin mulighet med {k-Spades}{8-Diamonds}. Floppen kommer med {5-Diamonds}{7-Hearts}{6-Hearts} og ga Tran topp par og gutshot drag og Tony G en åpen straight drag med to overkort. Tony G checket, Tran bettet 60,000, Tony G check-raiset all inn og Tran callet. Turn kom med {j-Clubs} og Tran var et kort fra tittelen, og river kom med {2-Spades} og Tran hadde vunnet sin første turnering på Europeisk jord og han kunne kvittere ut $300,000. Tony G's sterke innsats ga ham dermed andreplassen og $150,000 på kontoen.

Finale Resultatene:

1st: JC Tran - $300,000

2nd: Tony G - $150,000

3rd: Juha Helppi - $80,000

4th: Tom Dwan - $50,000

5th: Roland de Wolfe - $40,000

6th: Peter Eastgate - $30,000

Hva synes du?

More Stories

Other Stories