PokerStars annonserer Russian Poker Tour

PokerStars annonserer Russian Poker Tour 0001

Det nye store innen PokerStars-sponsede serier med pokerturneringer er Russian Poker Tour (RPT) PokerStars, sammen med RPT, har annonsert de første to stedene for en av pokerens raskest voksende marked.

RPT-turneringen vil spilles fra 25. januar til 1. februar 2009 i St. Petersburg, og vil ha en buyin på $5.000. Moskva-stoppen har også blitt annonsert, og den skal spilles fra 22.-28. februar og har en buyin på $10.000.

To fremadstormende russiske superstjerner har allerede blitt medlemmer av Team PokerStars Pro etter å ha gjort det stort innen internasjonalt spill. Alex Kravchenko vant et armbånd i WSOP 2007 og klarte nesten å vinne et til under samme års Main Event. Ivan Demidov hadde nesten taket på en dobbelt-seier etter å ha kommet på 3. i WSOPE 2008 og en andreplass i WSOP Main Event i Las Vegas. Begge de russiske stjernene er forventet til å spille under RPT, og det er forventet et stort internasjonalt felt.

PokerStars har allerede satellitter til RPT St. Petersburg med priser helt ned til $2.22 eller 111 spillerpoeng. Disse satellittene vil være tilgjengelige helt frem til 30. desember. Vinnerne i finalene vil få en premiepakke verdt $8.000, som inkluderer buyin, opphold og penger til utgifter.

Mer informasjon finner du på www.pokerstars.com/rpt

Hva synes du?

More Stories

Other Stories