Ladbrokes Poker Million odds.

Ladbrokes Poker Million odds. 0001

Det er straks klart for finalene i årets utgave av Ladbrokes Poker Million, og i den forbindelse så har de nå åpnet opp for å kunne vedde på hvem som vinner. Neste onsdag starter semifinalene, men finalen på fredag den 12. desember.

TV spesialisten Marty Smith er favoritten med odds 7/1, mens Devilfish er like bak ham med 8/1. Også Ladbrokes egen proff, svensken Jonas Danielsson, er høyt oppe på denne listen med 9/1 i odds. Vår egen Kenneth Sørensen fra Bergen som klarte å kvalifisere seg til disse finalene sist helg ligger nest sist med oddsene 25/1.

Det er selvfølgelig flere kjente navn blant spillerne og du kan se hele listen med de oddsene som har blitt satt på dem her. På samme side finner du også muligheten for å tippe på 'hvem kvalifiserer seg til finalen' og 'hvem går til finalen med mest chips fra hver semifinale';

Oddsene under her er for hvem som vinner turneringen:

MARTY SMYTH 7/1

DAVE ULLIOTT 8/1

JONAS DANIELSON 9/1

TONY G 10/1

LIAM FLOOD 10/1

ROSS BOATMAN 10/1

ROY BRINDLEY 12/1

EOGHAN O'DEA 12/1

CIARAN O'LEARY 12/1

BARNY BOATMAN 12/1

RYAN FRONDA 12/1

ANTHONY HARDY 14/1

SVEN PETER NEILSEN 14/1

KEVIN ALLEN 16/1

KENNETH SORENSEN 25/1

SAMMY GEORGE 25/1

Hva synes du?

More Stories

Other Stories