UltimateBet & Absolute Poker er nå CEREUS Network

UltimateBet & Absolute Poker er nå CEREUS Network 0001

Tokwiro Enterprises er firmaet bak det nye nettverket som går under navnet CEREUS Network. Dette nettverket er et resultat etter sammenslåingen av Absolute Poker og Ultimate Bets kundedatabaser til en felles plattform, men fortsatt med to individuelle varemerker. Via CEREUS kommer operatørene til å kunne levere et større utvalg av spillere, bedre tilbud til sine spillere, flere avanserte funksjoner og mer enn det.

Som vi nevnte tidligere kommer begge disse operatørene til å beholde sitt allerede kjente varemerke og på den måten forbli en egen operatør i dette nettverket. Begge operatørene har valgt å beholde sin gamle design, slik at gamle spillere fortsatt vil føle seg hjemme. Men hva betyr da dette egentlig for spillerne? Jo; den eneste forskjellen spillerne vil merke er flere spillere ved bordene, større premiepotter, lettere å finne motstand/spill man ønsker seg og fremfor alt høyere sikkerhet.

Ved å gjenlansere Absolute Poker og Ultimate Bets på PokerNews vil vi feire dette ved å tilby totalt fem nye pakker til 2009 års PokerNews Alpine Cup med kvalifisering til den første freerollen som starter allerede i dag. Vinnerne av de respektive freerollene får hver sin pakke til en verdi av $8300, en pakke som inkluderer innkjøpet til Main Event på €1500 samt innkjøpet til ytterligere en turnering, opphold på femstjerners skihotell, daglige skikort, privat transport med helikopter til hotellet, innbydelser til fester og kontanter til reisen.

Disse fem $8500 freerollene vil bli spilt på følgende datoer:

UltimateBet – 9. januar klokken 01:35

Absolute Poker – 23. januar klokken 01:35

UltimateBet – 6. februar klokken 01:35

Absolute Poker – 20. februar klokken 01:35

UltimateBet – 6. mars klokken 01:35

Respektive freeroller har en premiepott på totalt $8500 der vinneren får denne pakken til verdi $8300. De øvrige $200 vil bli fordelt etter operatørens standard utbetalings struktur til de resterende spillerne.

Kvalifiseringen til disse freerollene vil foregå på følgende måte: Du må åpne en konto hos Ultimate Bet og/eller Absolute Poker gjennom PokerNews, gjøre et innskudd og deretter spille inn 250 raked hender i den aktuelle registreringsperioden. Når alle kravene er oppfylt må du selv registrere deg til turneringen i turneringslobbyen. Dersom du allerede har en konto hos en av disse operatørene er du også velkommen til å kvalifisere deg og delta dersom kontoen er lastet ned via PokerNews tidligere. Du må selvfølgelig også oppfylle alle de andre kravene som er gitt over her.

For flere dealjer rundt disse freerollene og kvalifiseringene, besøk da gjerne vår spesielle freerollside.

Første gangen du deltar i en PokerNews freeroll? Da anbefaler vi på det sterkeste at du leser igjennom vår Terms & Conditions sider som omhandler alle regler for våre freeroller

Hva synes du?

More Stories

Other Stories