888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

World Poker Tour og Full tilt inngår sponsoravtale

World Poker Tour og Full tilt inngår sponsoravtale 0001

WPT Enterprises Inc, eiere av World Poker Tour og FullTiltPoker.net presenterte i dag en reklameavtale mellom disse to gigantene innen poker. Etter avtalen kommer Full Tilt til å få eksklusive reklamerettigheter både for varemerkeplassering og reklamefilmer i pausene. Denne avtalen strekker seg over alle kommende 26 episodene av den 7. WPT-sesongen, i både Amerika og Mexico.

Avtalen beskrives som en "unik sponsormodell for sport- og underholdningsindustrien på TV" og gir Full Tilt et sterkt fotfeste i pokertour-sammenheng, samtidig som de forsterker og forbedrer WPT sin egen forretningsmodell for tour-sponsing.

Steve Lipscomb, gründer og visedirektør for WPTE kom med følgende kommentarer:

"Vi er veldig glade for å ha inngått denne avtalen med FullTiltPoker.net som slår sammen to veldig sterke varemerker, kjent over hele verden. Med WPTs verdifulle varemerke samt TV-distribusjonen gjennom FSN og Full Tilts enorme mengde tilhengere online, åpner denne avtalen nye dører for begge partene. Sammen kommer vi til å nå nye markeder og fans verden over."

Full Tilt som i dag består av et 13-manns sterkt pokerteam; Chris Ferguson, Phil Ivey, Howard Lederer, Jennifer Harman, Erick Lindgren, Erik Seidel, Andy Bloch, Phil Gordon, John Juanda, Mike Matusow, Gus Hansen, Allen Cunningham og det seneste tilskuddet, Patrik Antonius; har til sammen 10 WPT-titler, 35 WSOP-armbånd og over 80 millioner dollar i gevinster gjennom karrierene. Bortsett fra dette, kanskje verden mektigste pokerteam, finnes en mengde prominente spillere tilknyttet Full Tilt, gjennom sponsoravtaler med mer. Pokerrommet er i dag det nest største online, med kun PokerStars foran seg. I løpet av ett døgn har rommet i snitt 8700 spillere innlogget samtidig, med en topp på over 13000 aktive spillere.

More Stories

Relaterte turneringer

Hva synes du?