World Poker Tour og Full tilt inngår sponsoravtale

World Poker Tour og Full tilt inngår sponsoravtale 0001

WPT Enterprises Inc, eiere av World Poker Tour og FullTiltPoker.net presenterte i dag en reklameavtale mellom disse to gigantene innen poker. Etter avtalen kommer Full Tilt til å få eksklusive reklamerettigheter både for varemerkeplassering og reklamefilmer i pausene. Denne avtalen strekker seg over alle kommende 26 episodene av den 7. WPT-sesongen, i både Amerika og Mexico.

Avtalen beskrives som en "unik sponsormodell for sport- og underholdningsindustrien på TV" og gir Full Tilt et sterkt fotfeste i pokertour-sammenheng, samtidig som de forsterker og forbedrer WPT sin egen forretningsmodell for tour-sponsing.

Steve Lipscomb, gründer og visedirektør for WPTE kom med følgende kommentarer:

"Vi er veldig glade for å ha inngått denne avtalen med FullTiltPoker.net som slår sammen to veldig sterke varemerker, kjent over hele verden. Med WPTs verdifulle varemerke samt TV-distribusjonen gjennom FSN og Full Tilts enorme mengde tilhengere online, åpner denne avtalen nye dører for begge partene. Sammen kommer vi til å nå nye markeder og fans verden over."

Full Tilt som i dag består av et 13-manns sterkt pokerteam; Chris Ferguson, Phil Ivey, Howard Lederer, Jennifer Harman, Erick Lindgren, Erik Seidel, Andy Bloch, Phil Gordon, John Juanda, Mike Matusow, Gus Hansen, Allen Cunningham og det seneste tilskuddet, Patrik Antonius; har til sammen 10 WPT-titler, 35 WSOP-armbånd og over 80 millioner dollar i gevinster gjennom karrierene. Bortsett fra dette, kanskje verden mektigste pokerteam, finnes en mengde prominente spillere tilknyttet Full Tilt, gjennom sponsoravtaler med mer. Pokerrommet er i dag det nest største online, med kun PokerStars foran seg. I løpet av ett døgn har rommet i snitt 8700 spillere innlogget samtidig, med en topp på over 13000 aktive spillere.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories