Sugen på en EPT turnering?

Sugen på en EPT turnering? 0001

Sugen på en EPT turnering?

Her presenterer vi et tilbud som du nesten ikke kan la gå fra deg om du er det minste interessert i å spille en European Poker Tour turnering. Sun Poker har gitt PokerNews en meget eksklusiv freeroll som gjør at sjansen blir meget god for å kunne spille seg frem til et EPT sete.

Alle detaljene om denne turneringen kan du lese om på våre freeroll sider. Om du ikke kjenner hvordan du kommer deg dit, kan du også bare klikke HER. Men vi hjelper deg selvfølgelig ved å gjengi de fleste detaljene også her i denne artikkelen.

Det som er skrevet om denne turneringen allerede,og hvor enkelt det er å kvalifisere seg dit er følgende:

Sun Poker serverer dere, PokerNews lesere, muligheten til denne fantastiske freerollen eksklusivt. De fem beste i denne freerollen vil vinne en €275 inngang til en F4 Praha finalekvalifisering, arrangert av by Sun Poker. For å bli kvalifisert til denne freerollen må du ha lastet ned Sun Poker ved å benytte linkene hos PokerNews, registrere en ny konto og gjøre et innskudd. Du må deretter spille inn et eneste 'My Poker' poeng for å bli kvalifisert og alle kravene må være utført før 20. november (23:59 GMT). Kvalifiserte spillere må manuelt registrere seg til turneringen og registreringen åpner 24 timer før freerollen starter. Alle eksisterende Sun Poker spillere som har lastet ned gjennom PokerNews er også velkomne til å delta, mot å ha oppfylt de kravene som er gitt over her.

Sun Poker tilbyr også PokerNews spillere en $500 bonus til nye spiller Bonus. Du må tjene MPPs (My Poker Poeng) for å løse ut bonusen inn på din konto. For eksempel, når du har tjent 160 MPPs, vil $20 bli overført til din konto. Når 400 MPPs er oppnådd vil nye $30 bli overført. Du har 90 dager å fullføre bonusen. Besøk Sun Poker for flere detaljer om bonusen..

Hva synes du?

More Stories

Other Stories