Pokerprofil:: Simon 'Aces' Trumper

Pokerprofil:: Simon 'Aces' Trumper 0001

Simon Trumper er en mann som har gjort mye for britisk poker fra alle sider av bordet. Han er en svært vellykket turneringsspiller, han er en anerkjent forfatter, og kommentator, og er i disse dager kjent for arbeidet gjort som turneringssjef på Dusk Till Dawn. Mange norske spillere ble godt kjent med Simon under NM 2008 som ble spilt på Dusk Till Dawn i Nottingham i England og enda flere vil gaantert bli kjent med ham da NM i poker 2009 skal spilles på samme sted. Simon "Aces" Trumper er virkelig en av de best kjente fjesene innen britisk poker.

Trumper gjorde seg først kjent på den britiske scenen da han vant den 2. serien av Late Night Poker, og slo et bord som inkluderte Ross Boatman og Ram Vaswani i finalen. Han kom også på 2. plass i den 4. serien.

Aces er også en kjent spiller i resten av Europa. Han vant premien Tournament Performance of the Year under European Poker Awards i 2001. Dette var etter et veldig vellykket år der han vant to turneringer i Østerrike, en i Paris og 12 andre finalebord. Han har også akkurat gått glipp av WSOP-gull, etter å ha nådd to finalebord som inkluderer en 5. plass i en $10.000 PLO-turnering.

Man skulle tro at med suksessen innen turneringsspill ville Trumper være et bilde på hvor flott det er med pokerturnè, men han er rask til å advare mot farene ved å være pokerspiller. I 2004 publiserte han en artikkel med detaljer rundt farene ved å være omreisende pokerspiller. Han var brutalt ærlig og viste at selv den beste pokerspilleren i Europa (som han var på det tidspunktet) kunne nærme seg konkurs på grunn av utgiftene i forbindelse med å reise rundt.

Selv om han har vunnet $1 million i premier er Simon Trumper like kjent for arbeidet han har gjort på den andre siden av bordet som kommentator på programmer som Late Night Poker og manager i Dusk Till Dawn. Som spillere er vi alle glade for å ha en erfaren spiller til å håndtere forretningene når vi spiller, og noe som er enda mer tilfredsstillende er at han hele tiden har lyttet til, og tilbasset strukturene og buy-ins til, det kundene ved klubben har ønsket.

Simon "Aces" Trumper er og vil alltid være en "pokerpersonlighet". Og om det er fordi han spiller det, skriver om det, kommenterer det eller feller en vanskelig dom, så er pokermiljøet veldig fornøyd med å ha ham om bord.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories