WSOP 2018

Mansion Poker vil ta DEG til PokerNews Cup Alpine 2009

Mansion Poker vil ta DEG til PokerNews Cup Alpine 2009 0001

PokerNews Cup 2009 vil starte i Europa i mars neste år og det vil bli åtte fantastiske dager på en fem stjerners luksusresort i de Østerrikske alper. Førsteklasses mat, fester, daglige skikort, kontanter til å reise for selvfølgelig og innkjøpet i PokerNews Cup 2009 Alpine vil være med i pakken som kan bli din!

Mansion Poker gir de en mulighet til å komme deg dit på en meget enkel måte og som inkluderer alt som beskrevet over og mer. Her kan du selv lese hvordan du kan komme deg dit:

$7,650 PokerNews Cup Alpine Freeroll

Søndag, 23. November klokken 14:30 GMT

Vinneren av denne turneringen vil få en PokerNews Cup Alpinepakke til en verdi av $7,350, samt at $300 vil bli lagt til premiepotten og fordelt etter Mansion Poker's standard utbetalingsstruktur..

Kvalifisering må gjøres ved å laste ned Mansion Poker gjennom PokerNews, åpne en ny konto og gjøre et innskudd. Deretter må du spille inn 100 Mansion Poker Poeng før 21. november, klokken 23:59 GMT. Du skal deretter bruke disse poengene til å 'kjøpe deg inn' manuelt i turneringen. Nye spillere har frem til siste dagen før freerollen å sørge for at alle kravene er tilfredstilt. Spillere som tidligere har lastet ned Mansion Poker gjennom PokerNews ved å også tilfredsstille de kravene som er gitt over her.

[I]Dagens tips:Mansion Poker tilbyr også PokerNews spillere en fantastisk bonus på ditt første innskudd på 100% opp til $200.[/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories