JC Tran representerer TEAM PKR i Premier Poker League III

JC Tran representerer TEAM PKR i Premier Poker League III 0001

PKR.com, neste generasjons pokerrom har tidligere denne uken annonsert at den ledende pokerproffen JC Tran vil representere Team PKR når han spiller i den nå pågående PartyPoker.com Premier League III.

JC Tran er en av verdens mest fryktede tuneringsspillere og er ranket som #1 på rankingen som foreligger fra ESPN-Bluff. Han har over $6.8 millioner innspilte turneringsgevinster så langt i sin karriere, og er en av svært få spillere som har vunnet både World Series bracelet og en World Poker Tour tittel. Over de siste fem årene har JC spilt seg frem til 23 WSOP premier (inkludert syv finalebord) og 11 WPT premier (med fem finalebord).

I tillegg er JC pekt ut som ambassadør for Asian Poker Tour – APT er den største og rikeste touren som noen gang har reist rundt i Asia, og de har planlagt minst fire store turneringer som skal spilles i løpet av 2009.

Denne $75,000 buy-in eventet som spilles i London fra 24. til 30. November og har kun spesielt inviterte spillere – totalt 12 av verdens fineste og beste spillere som skal kjempe om å vinne sin del av premiepotten som er på totalt $1.25 millioner. Spillere som Roland de Wolfe, Phil Hellmuth, Tom 'Durrrr' Dwan, Annette Obrestad og 2008 WSOP main event vinneren Peter Eastgate er noen av de JC skal kjempe mot.

Når han representerer Team PKR i dette event vil han også selvfølgelig være kledd i klær med PKR merker på og han vil også gjøre et intervju som vil bli sendt ut på PKR's online TV stasjon (PKR.tv) og i deres kundemagasin (Stacked).

Simon Prodger, Marketing Director hos PKR sa: "Vi er stolte av å verdens aller beste turneringsspiller som representant for PKR i årets utgave av Premier League. Det er en turnering med et stort format, og vår anledning til å engasjere JC er å kunne introdusere PKR produktet til en helt ny gruppe tilskuere og kunder".

Hva synes du?

More Stories

Other Stories